Συμφέρουσες αγορές σε πολλά καταστήματα της Κοζάνης αλλά…



Αρκετά είναι τα εμπορικά καταστήματα στην Κοζάνη που κάνουν το διάστημα αυτό προσφορές και πιο συμφέρουσες τιμές στα εμπορεύματά τους, λίγο πριν τις θερινές εκπτώσεις που θα ξεκινήσουν στις 15 Ιουλίου και θα διαρκέσουν μέχρι τα τέλη Αυγούστου, ωστόσο το καταναλωτικό κοινό δεν ανταποκρίνεται περνώντας δύσκολα.

Οι προσφορές και οι καλύτερες τιμές πριν τις εκπτώσεις, που παίρνουν τη μορφή προεκπτώσεων σε αρκετές περιπτώσεις, στα πλαίσια πάντα της καλής συμφωνίας που μπορεί να πετύχει ένας αγοραστής σε συμφωνία με τον έμπορο. Έτσι πολλά καταστήματα ένδυσης κυρίως αλλά και υπόδησης, ρίχνουν σε μεγάλο ποσοστό τις τιμές των εμπορευμάτων τους προκειμένου να κάνουν «τζίρο», αλλά εις μάτην.

«Πέρα από τις εκπτώσεις, σαφώς είναι μια περίοδος που όλοι οι συνάδελφοι περιμένουν να δουλέψουν. Το χειρότερο, όμως, είναι ότι δεν υπάρχει η κατάλληλη ψυχολογία και η προοπτική ανάπτυξης με όλα όσα ακούμε. Εμείς ωστόσο συνεχίζουμε, και αισιοδοξούμε ότι θα κινηθεί κάπως η αγορά. Σίγουρα, όμως, δεν περιμένουμε την ίδια κίνηση στις φετινές εκπτώσεις, σε σχέση με πέρυσι. Περιμένουμε τον κόσμο να μας στηρίξει περισσότερο» αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης Δημήτριος Αθανασιάδης.

Σε ό,τι αφορά τις προσφορές που γίνονται αυτό το διάστημα στα καταστήματα επεσήμανε ότι «σαφώς οι εκπτώσεις είναι μια περίοδος νόμιμης προσφοράς, δεν παύει όμως όλο αυτό το διάστημα τα εμπορικά καταστήματα να κάνουν προσφορές. Δεν μπορούν όμως να τις ορίσουν ως εκπτώσεις γιατί κάτι τέτοιο είναι παράνομο αυτή την εποχή».

Ωστόσο, παρά το δυσμενές κλίμα σε αρκετά καταστήματα μπορείτε να «πετύχετε» συμφέρουσες τιμές για να κάνετε τις αγορές σας.

Πρωινός Λόγος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.