Το βιογραφικό και τα μάτια σου!

Το βιογραφικό και τα μάτια σου

Το βιογραφικό έχει μεγάλη σημασία και τα λάθη καλό θα… ήταν να αποφεύγονται.

Για κάποιους τα βιογραφικά είναι υπερεκτιμημένα μιας και διακρίνουν ότι η επαγγελματική αναρρίχηση γίνεται συχνά με μη αξιοκρατικούς τρόπους. Το σίγουρο είναι όμως πως ένα καλό βιογραφικό μπορεί να κάνει τη διαφορά, γι’αυτό και καλό είναι να αποφεύγονται κάποια σημαντικά λάθη από τη διαδικασία.

Ένα λάθος θα ήταν να μη στοχεύετε κατευθείαν στη δουλειά για την οποία ενδιαφέρεστε. Να μη χρησμισποιείτε λέξεις και φράσεις που θα μπορούσαν να αναδείξουν τις ικανότητές σας. Να μη παραθέτετε τις ακαδημαϊκές και επαγγελματικές σας δραστηριότητες με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε να κινήσουν το ενδιαφέρον του εργοδότη. Να έχετε ένα ακατάστατο βιογραφικό με συντακτικά και ορθογραφικά λάθη ή γραμμένο σε λάθος ύφος. Να παραλείπετε σημαντικές πληροφορίες που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε από μια στοίβα παρόμοια χαρτιά.

Προσέξτε λοιπόν κάποιες λεπτομέρειες όπως είναι οι παραπάνω και θα δείτε πως οι πιθανότητες μεγαλώνοουν, προκειμένου να βρείτε δουλειά με πιο δυναμικό και γρήγορο τρόπο.

queen.gr


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.