Απίστευτο: Ραντεβού για ομαδική σεξουαλική αυτοικανοποίηση στην Πάτρα!



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ραντεβού για... ομαδικούς αυνανισμούς στην Πάτρα!

Απίστευτο μπορεί να ακούγεται, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό…

Πατρινός οργανώνει, μέσω Ίντερνετ, συναντήσεις ανδρών για ομαδικό αυνανισμό! Ναι, σωστά διαβάσατε. Με αγγελία που έχει αναρτήσει στο Διαδίκτυο και μάλιστα δύο φορές τους τελευταίους μήνες, με τη δεύτερη μόλις πριν από λίγες μέρες, ο εν λόγω Πατρινός απευθύνεται σε όσους άντρες, προφανώς γκέι, που θα ήθελαν να συμμετάσχουν σε παιχνίδια ομαδικού αυνανισμού, πιθανότατα σε χώρο δικό του.

Οι βασικές προϋποθέσεις που βάζει για τους ενδιαφερόμενους όπως αναφέρει το dete είναι οι συμμετέχοντες να βρίσκονται σε ηλικία κάτω των 30 ετών και να είναι… αρρενωποί! «Αρρενωποί μέχρι 30 ετών», αναφέρει χαρακτηριστικά στην αγγελία του που φαίνεται ότι έχει μεγάλη πέραση αν κρίνει κανείς από την ανταπόκριση και τις διευκρινιστικές ερωτήσεις που δέχεται από τους ενδιαφερόμενους.

Έτσι, για παράδειγμα, αρκετοί ενδιαφέρονται να μάθουν τα βασικά, όπως και τον τόπο και το χρόνο διεξαγωγής του ομαδικού αυνανισμού. «Θέλω κι εγώ, πού και πότε;» ρωτάει ένας ενδιαφερόμενος, «ενδιαφέρομαι, μπορώ να έχω περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ;» ρωτά ένας άλλος, ενώ ένας τρίτος δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω να συμμετάσχω κι εγώ! Στείλε μου mail».

Κι όμως, μεγάλη η ανταπόκριση!

Συμπέρασμα; Δεκάδες φαίνεται ότι είναι οι Πατρινοί που ανταποκρίνονται στη σχετική πρόσκληση – πρόταση του… διοργανωτή και θέλουν να συμμετάσχουν σε ένα ομαδικό αυνανισμό, ο οποίος δεν αποκλείεται να δίνει στη συνέχεια τη θέση του και σε άλλα ομαδικά παιχνίδια. Άλλωστε, ο τίτλος της αγγελίας τα λέει όλα από μόνος του: «Συναντήσεις για ομαδική μ…ακία, ψ…οτριψίματα, πί…ς στην Πάτρα».

24wro

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.