Αφίσα μνήμης για τον Αντρέα με «καρφιά» για την κυβέρνηση!andreas_419_355Όπως κάθε χρόνο, η «Αριστερή Πρωτοβουλία» του ΠΑΣΟΚ κυκλοφόρησε αφίσα μνήμης, με αφορμή την επέτειο από το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου. Αυτή τη φορά, η αφίσα συνοδεύεται με αιχμές κατά της κυβέρνησης.

Στην αφίσα εικονίζεται ο ιδρυτής του Κινήματος και προβάλλεται ένα από τα ισχυρά συνθήματα του Ανδρέα Παπανδρέου, «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», το οποίο, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «σήμερα που ο λαός δέχεται μια σκληρή επίθεση στα δικαιώματά του και ο δημόσιος πλούτος της χώρας είναι υπό εκχώρηση», το σύνθημα «είναι πιο επίκαιρο από ποτέ».

«Δεν εκχωρείται» αναφέρεται επίσης στην αφίσα, στην οποία υπάρχει και ακόμη ένα μήνυμα: «εμείς θυμόμαστε και αγωνιζόμαστε για μια πατρίδα ανεξάρτητη και κοινωνικά δίκαιη».

Στην ανακοίνωση γίνεται επίσης λόγος για «μαζική απογοήτευση», ενώ αναφέρεται και ότι «η πατρίδα δοκιμάζεται σκληρά και επικίνδυνα», όπως και ότι «η χώρα μοιάζει να κινείται στο όριο της γενικευμένης κοινωνικής έκρηξης».

newsit

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.