Στην Κοζάνη θα καταλήγουν τα σκουπίδια της Βέροιας!

skoupidiarika_se_xomateri

Στην Κοζάνη θα καταλήγουν τα σκουπίδια της Βέροιας, προκειμένου να μην επιβληθούν πρόστιμα από την Ευρωπαϊκή Ένωση για εναπόθεση απορριμμάτων σε παράνομες χωματερές, όπως αποφασίστηκε σήμερα κατά τη διάρκεια έκτακτης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

«Λήγει τον Ιούνιο η προθεσμία της Ε.Ε. για τις χωματερές και θα πρέπει να αποκατασταθούν και αυτές που ήταν έως τώρα ενεργές με την άδεια της περιφέρειας. Εμείς έχουμε ήδη έρθει σε συμφωνία με την Κοζάνη να μεταφέρουμε τα σκουπίδια μας, ειδάλλως τα πρόστιμα θα είναι τσουχτερά», δήλωσε η δήμαρχος Βέροιας, Χαρούλα Γεωργιάδη – Ουσουλτζόγλου.

Το δημοτικό συμβούλιο συνεδρίασε προκειμένου να τροποποιήσει τον προϋπολογισμό και το τεχνικό πρόγραμμα, ώστε να υπάρχουν οι σχετικές πιστώσεις για τη μεταφορά των απορριμμάτων της Βέροιας σε ΧΥΤΑ γειτονικού νομού.

Στη Βέροια αυτή τη στιγμή έχουν κλείσει γύρω στις 40 παράνομες χωματερές, παραμένουν ανοιχτές τέσσερις, ενώ σε εκκρεμότητα είναι και η δημιουργία ΧΥΤΥ στην περιοχή.

PROTO THEMA

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.