Ένας Λαμιώτης στη Manchester United!



Τον 19χρονο Λαμιώτη ποδοσφαιριστή Χρήστο Αλεξίου κάλεσε η Manchester United για να δοκιμαστεί από το τεχνικό τιμ των πρωταθλητών Αγγλίας.

“Είμαι πολύ χαρούμενος.. Θα τα δώσω όλα!!!” είπε στο LamiaReport ο Χρήστος Αλεξίου…
Ο Χρήστος Αλεξίου γεννήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου του 1992 στη Λαμία και έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στην….
Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας.

Στην περσινή σεζόν ήταν παίκτης του Ατρόμητου Σπερχειάδας και φέτος αγωνίζεται ως περιφερειακός επιθετικός στη Football League 2 με την ομάδα του Τυρνάβου.

Ο 19χρονος Λαμιώτης ήταν στο στόχαστρο πολλών ομάδων και manager, αλλά τα λαγωνικά της Manchester United χτύπησαν την πόρτα του Τυρνάβου και με επίσημη πρόσκληση κάλεσαν το νεαρό φορ στις 27 Μαΐου στο Manchester (μια μέρα πριν από τον τελικό του Champions League με τη Μπαρτσελόνα), προκειμένου να περάσει από τα αυστηρά τεστ που υποβάλει το τεχνικό τιμ των Κόκκινων Διαβόλων τους υποψήφιους ποδοσφαιριστές.

Ο Χρήστος Αλεξίου μιλώντας στο LamiaReport δήλωσε:<<Είμαι πολύ χαρούμενος και θα τα δώσω όλα! Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα, θα δουλέψω σκληρά και ό,τι ήθελε προκύψει…>>

<<Ο Χρήστος είναι πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής και πολύ καλό παιδί. Έχει όλα τα προσόντα για να φτάσει πολύ ψηλά! Αν δουλέψει σκληρά είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει…>>, είπε ο επίσης Λαμιώτης ποδοσφαιριστής Χρήστος Βέλλιος, που πέρσι έπαιζαν μαζί.

Μπορεί η Λαμία να μην έχει ομάδα… Δεν αποκλείεται όμως να έχει ποδοσφαιριστή στη Manchester Unite!

Χρήστο σου ευχόμαστε ολόψυχα ό,τι καλύτερο…

LamiaReport.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.