Διακοπή της τηλεθέρμανσης την Πέμπτη στην Κοζάνη



kozani_apo_ksenia_me_pieriaΜέχρι την Πέμπτη 19 Μαΐου θα τίθεται σε ισχύ το σύστημα παροχής τηλεθέρμανσης στους πολίτες της Κοζάνης, σύμφωνα με σχετική απόφαση που πάρθηκε από τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Κοζάνης. Όπως ενημέρωσε χθες, σχετικά, τους συνδρομητές της, η ΔΕΥΑΚ: «Η παροχή της θερμικής ενέργειας θα διακοπεί την Πέμπτη 19 Μαΐου». Η διακοπή παροχής τηλεθέρμανσης στους κατοίκους της Κοζάνης που είναι συνδεμένοι με το σύστημα της ΔΕΥΑΚ (όπως και του δημοτικού διαμερίσματος Χαραυγής και στη Ζ.Ε.Π.) θα γίνει ενιαία σε όλους, χωρίς να χρειαστεί οι ίδιοι να κάνουν κάτι από την πλευρά τους, μιας και το σύστημα κόβει την παροχή θερμικής ενέργειας αυτόματα.

Σε ό,τι αφορά την ημερομηνία «κλεισίματος» της τηλεθέρμανσης, αυτή θα έρθει τέσσερις μέρες αργότερα από τη συμβατική υποχρέωση της ΔΕΥΑΚ προς τους συνδρομητές της, που είναι η 15η Μαΐου. Όπως αναφέρει σχετικά μιλώντας στον «Π.Λ.» ο διευθυντής της Τηλεθέρμανσης Κοζάνης κ. Λευτέρης Κυπιρτίδης: «Από 19 Μαΐου και μετά δεν θα έχουμε θέρμανση στο σύστημα τηλεθέρμανσης. Το συμβολαιοποιημένο που έχουμε με τους καταναλωτές αναφέρει για λήξη της τηλεθέρμανσης την 15η Μαΐου. Λόγω, πολλές φορές και των καιρικών συνθηκών που επικρατούν, η λειτουργία της παίρνει μια μικρή παράταση. Η διακοπή της τηλεθέρμανσης θα γίνει για λόγους συντήρησης και επεμβάσεων στα δίκτυα που έχουμε». Αναφερόμενος, ειδικότερα, στην ολιγοήμερο παράταση που δόθηκε ο ίδιος επεσήμανε ότι: «η απόφασή μας αυτή έχει σχέση με τις καιρικές συνθήκες και με βάση το ότι κάποιοι πελάτες μας θα χρειαζόταν θέρμανση στα κτήριά τους για λίγες ώρες».

Πρωινός Λόγος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.