Κοζάνη: Υπάλληλος της ΔΕΗ έκλεβε το πετρέλαιο της δουλειάς του!



astinomia_1Ο 39χρονος εκμεταλλευόταν τη θέση του στην ΔΕΗ Πτολεμαΐδας για να »ρουφάει» πετρέλαιο από τις δεξαμενές του εργοταξίου της Επιχείρησης στο ορυχείο Καρδιάς και να το μεταφέρει έξω με το υπηρεσιακό όχημα που οδηγούσε νόμιμα! Οι κινήσεις του όμως, έγιναν αντιληπτές από υπαλλήλους της ασφάλειας της ΔΕΗ που αποφάσισαν να ειδοποιήσουν την αστυνομία. Αυτή ήταν και η αρχή του τέλους της δράσης του 39χρονου.

Αστυνομικοί προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν και εκείνος όταν κατάλαβε ότι θα έπεφτε στα χέρια των αστυνομικών, προσπάθησε να ξεφύγει. Ανέπτυξε ταχύτητα, αλλά ένας κακός ελιγμός έβγαλε το φορτηγό από τον δρόμο με αποτέλεσμα να ανατραπεί.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα ο οδηγός ανασύρθηκε ελαφρά τραυματισμένος και στην καρότσα βρέθηκαν πέντε βαρέλια γεμάτα με 1.000 λίτρα πετρέλαιο το οποίο είχε αντλήσει με λάστιχο! Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

newsit

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.