Υποβιβάστηκε ο Ηρακλής – Μένει ο Πανιώνιος!



SuperLeagueΣτη  Football League θα αγωνίζεται την επόμενη περίοδο ο “Γηραιός”, καθώς η έφεση του απορρίφθηκε, σε αντίθεση με αυτή των “κυανέρυθρων”.

Τα στοιχεία που παρουσίασε ο Πανιώνιος κάλυψαν τα μέλη της Επιτροπής Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ, ενώ η έφεση του Ηρακλή απορρίφθηκε.

Πλέον, αναμένεται η εκδίκαση της προσφυγής της Σούπερ Λίγκας στο Διαιτητικό Δικαστήριο, όπου η διοργανώτρια αρχή θα εισηγηθεί να διατηρηθεί στη μεγάλη κατηγορία ο Αστέρας Τρίπολης και να μην ανέβει μία επιπλέον ομάδα της Football League στη Σούπερ Λίγκα, όπως αναφέρει ο κανονισμός. Στην εκδίκαση έχει ζητήσει να παρέμβει και η Ένωση Β’ και Γ’ Εθνικής.

Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την συνεδρίαση της έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1. Έκανε δεκτή τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Πανιώνιος. Εκδίδει άδεια UEFA για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 7.000 ευρώ για παραβάσεις καταληκτικών προθεσμιών.

2. Έκανε δεκτή τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός. Εκδίδει άδεια UEFA για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 7.000 ευρώ για παραβάσεις καταληκτικών προθεσμιών.

3. Έκανε δεκτή τυπικά και απέρριψε κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Ηρακλής.

* Η άδεια που εκδίδεται για κάθε ΠΑΕ αναφέρεται ως άδεια UEFA, μετά την πλήρη εξομοίωση των κριτηρίων για τη συμμετοχή, τόσο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όσο στο πρωτάθλημα της Super League.

newsit

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.