Σοκ στα Γιάννενα! Ομαδικός βιασμός ζευγαριού!



Μαζεύτε τα και φύγετε από εδώ!
Εδώ δεν είναι ούτε Αθήνα ούτε Πάτρα με τα εκατομύρια κόσμου για να κρυφτείτε…

Εδώ δεν περνάνε αυτά!
Θα σας πετάξουμε στη Λίμνη…
Αυτό που κάνατε θα το πληρώσετε.

Όπως νύχτα ήρθατε – νύχτα να φύγετε.
Δεν ξεσηκώνουμε τον κόσμο… υπερασπιζόμαστε τις οικογένειες και τα παιδιά μας!

ΦΥΓΕΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ!

Ομαδικός βιασμός ζευγαριού στα Γιάννενα…..

Εχθές γράψαμε για φήμες που τις τελευταίες δύο ημέρες “”κάνουν τον γύρο” των Ιωαννίνων και…..
όχι μόνον. Επίσης είπαμε πως περιμένουμε ενημέρωση από την Αστυνομική Διεύθυνση των Ιωαννίνων, η οποία μετά από επικοινωνία, μας δήλωσε πλήρη άγνοια περί του θέματος. Δηλαδή ότι δεν έγινε καμιά καταγγελία περιστατικού και ότι δεν επιλήφθηκε καμία υπηρεσία τους σε παρόμοιο γεγονός.

Γεγονός όμως – και είναι αληθές και διασταυρωμένο – είναι πως βιάσθηκε ομαδικά, κοπέλα που συνοδεύοταν από τον σύντροφό της από αλλοδαπούς. Περί ακριβής χρονο-τοποθεσίας ακόμη τίποτε δεν είναι επίσημο. Επίσης πολλοί μιλούν και για τον βιασμό του άνδρα (συντρόφου της), κάτι που δεν έχουμε επαληθεύσει.
Η κοπέλα νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, στην..
γυναικολογική κλινική με σοβαρές επιπτώσεις από τον βιασμό της.

Επίσης μεγάλο ερωτηματικό είναι… γιατί ενώ η Αστυνομία αρνείται κάθε γνώση, οι γιατροί και γενικά το Νοσοκομείο δεν την έχει ενημερώσει. Δεν είναι υποχρεωμένοι για κάτι τέτοιο;

Ελπίζουμε να μην υπάρχεια προσπάθεια συγκάλυψης από κανέναν. Και δικαιολογίες τύπου “να μην ξεσηκωθεί ο κόσμος”, και “να μην υπάρξουν φασαρίες” δεν ευσταθούν και είναι στην καθομιλουμένη… “κοινώς κουραφέξαλα”.

Το σίγουρο είναι πως “θα βγούν” και άλλα περί του θέματος “στη φόρα” και τότε θα πρέπει να προσέξουν οι αρνούντες υπηρεσίες και αρμόδιοι να μην εκτεθούν.

epirus-ellas.blogspot.com

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.