Προσφυγή ο Τσιανάκας του Εορδαϊκού



1d6e8ae750f6f7285ff5645700a2d0cb_LΜετά τους Λοντίγκιν, Κριτσωτάκη και Μπελεβέτη, ακόμα δυο παίκτες της ομάδας της Πτολεμαϊδας είναι έτοιμοι να περάσουν την πόρτα της εξόδου. Ο λόγος για τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό, Απόστολο Τσιανάκα και τον 23χρονο μεσοεπιθετικό, Κώστα Μπανούση, αφού ο πρώτος κατέθεσε ήδη προσφυγή, ενώ ο δεύτερος δείχνει έτοιμος να ακολουθήσει άμεσα τα βήματά του.

Μιλώντας στο Onsports ο Τσιανάκας εξήγησε: «Το θέμα είναι η επιβίωση και να εξασφαλίσουμε τα δεδουλευμένα μας. Ως επαγγελματίες πιστεύουμε ότι κάναμε το χρέος μας προς τον Εορδαϊκό. Η προσφυγή δεν στρέφεται κατά της ομάδας, αυτό πρέπει να ξεκαθαριστεί. Έχω κρατήσει πολλές καλές στιγμές, όπως η πορεία στο Κύπελλο και ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ τον κόσμο για όλα και να ξέρετε ότι είναι δύσκολο για κάθε παίκτη να φεύγει έτσι από μια ομάδα».

Έκαναν… μπάρμπεκιου

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο γήπεδο των «λιγνιτωρύχων» την Δευτέρα βρέθηκαν ο Γιώργος Στράντζαλης, ο γενικός αρχηγός, Τάκης Σαββίδης, αλλά και περίπου 22 παίκτες, οι οποίοι τα είπαν και αντί για προπόνηση έκαναν μπάρμπεκιου, αφού δεν υπήρξαν πληρωμές και κηρύχθηκε εκ νέου αποχή.

Σε κύκλους της διοίκησης του Εορδαϊκού υπάρχει αισιοδοξία ότι θα επιλυθούν άμεσα τα οικονομικά προβλήματα, ενώ δεν αποκλείεται ο πρόεδρος Σάββας Λιάμης να έχει βοήθειες από επιχειρηματίες και επενδυτές από μέρα σε μέρα, αφού φαίνεται πως υπάρχει κινητικότητα στα διοικητικά.

Τέλος, για τον εντός έδρας αγώνα με την Δόξα Κρανούλας την Κυριακή δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Αποστόλου, με τον Σικαλόπουλο να επιστρέφει από τιμωρία, ενώ για την άλλη Τετάρτη «κλείστηκε» δυνατό τεστ με τον Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη.

onsports

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.