Επανέρχονται τα μαθητικά δρομολόγια των ΚΤΕΛ στην Κοζάνη



ktel-kozanisΚανονικά έγιναν σήμερα Τρίτη 3 Μαΐου 2011 όλα τα μαθητικά δρομολόγια των ΚΤΕΛ, καθώς η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες με τα συναρμόδια Υπουργεία Οικονομικών και Εσωτερικών ανέστειλε τις κινητοποιήσεις.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση η Ομοσπονδία έλαβε τη διαβεβαίωση για την άμεση προώθηση της απόφασης αποπληρωμής των οφειλών από μεταφορές μαθητών. Χθες Δευτέρα 2 Μαΐου 2011 δε πραγματοποιήθηκαν όλα τα μαθητικά δρομολόγια από τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ , στη Δυτική Μακεδονία.

Με ανακοίνωσή της η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας τονίζει ότι από τη Διεύθυνση Οικονομικού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης έχουν ολοκληρωθεί έγκαιρα όλες οι διαδικασίες για την κατανομή της πίστωσης των 9,1εκατ. ευρώ, προς τις Περιφέρειες Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας προκειμένου να καλύψουν τις δαπάνες για τη μεταφορά των μαθητών. Ειδικότερα τονίζεται ότι το υπουργείο Οικονομικών στις 4 Απριλίου 2011 ενέκρινε το συγκεκριμένο ποσό, για να πληρωθούν οι οφειλές του 2010 προς τους μεταφορείς των μαθητών, με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας να παίρνει το ποσό των 4.450.000,00 ευρώ. Και καταλήγει η ανακοίνωση: «Ως εκ τούτου από την πλευρά της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και των υπηρεσιών της δεν υπήρξε θέμα καθυστέρησης στη διαδικασία για την εξόφληση των οφειλών του 2010 προς τους μεταφορείς των μαθητών».

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.