Ζει με υψωμένο το δεξί του χέρι από το 1973!Απίστευτο και όμως (ίσως) αληθινό! Ένας άνθρωπος στην Ινδία, ισχυρίζεται ότι ζει με υψωμένο το δεξί του χέρι από το 1973! Ο Sadhu Amar Bharati, υποστηρίζει ότι για 38 χρόνια έχει το χέρι του ψηλά στον ουρανό, το οποίο πλέον έχει αχρηστευθεί πλήρως. Παρά το γεγονός όμως ότι τώρα το χέρι του αποτελείται μόνο από κόκαλα και δέρμα, έχει γίνει σύμβολο για του πιστούς του Σίβα στην Ινδία.

Μέχρι το 1970, ο Amar Bharati ήταν ένας συνηθισμένος άνθρωπος με μια φυσιολογική ζωή. Είχε μια δουλειά, μια σύζυγο και τρία παιδιά, αλλά δεν σκέφτηκε τίποτα από όλα αυτά, όταν μια μέρα αποφάσισε να τα αφήσει όλα πίσω του και να αφιερώσει τη ζωή του στην υπηρεσία του Σίβα, ενός θεού της ινδουιστικής θρησκείας. Άρχισε να περιπλανιέται στους δρόμους τους Ινδίας, ντυμένος με παραδοσιακή ινδική φορεσιά. Μετά από τρία χρόνια όμως, το 1973, συνειδητοποίησε ότι ήταν ακόμα πολύ συνδεδεμένος με τις πρόσκαιρες απολαύσεις και τις πολυτέλειες της θνητής ζωής και έτσι αποφάσισε να υψώσει το δεξί του χέρι στον ουρανό ως πράξη διαφοροποίησης.

cosmo

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.