Ως επτασφράγιστο μυστικό ο εορτασμό της Eκατονταετηρίδας από την απελευθέρωση της Κοζάνης το 1912



kozani_zografiaΩς επτασφράγιστο μυστικό κρατάει τα σχέδια του Δήμου Κοζάνης για τον εορτασμό της εκατονταετηρίδας από την απελευθέρωση της Κοζάνης το 1912, ο πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού Παιδείας και Νεολαίας (πρώην ΔΕΠΑΚ) Xάρης Γελαδάρης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr η δημοτική αρχή προσανατολίζεται σε μια σειρά εκδηλώσεων καθ’όλη τη διάρκεια του 2012, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα των Γραμμάτων και των Τεχνών. Η βασική επιτροπή θα έχει την ευθύνη για το οργανωτικό κομμάτι, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια δεύτερη επιτροπή στην οποία θα συμμετέχουν πολίτες από πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς που θα μπορέσουν να βοηθήσουν με την εμπειρία και τις γνώσεις τους.

Ο εορτασμός θα αναφέρεται σε δύο χρονικά θεματικές ενότητες. Η μία θεματική ενότητα θα είναι «Η πόλη και η ιστορία της» και η άλλη «η σύγχρονη Κοζάνη». Περισσότερες πληροφορίες στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης όταν και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος (πρόεδρος) Χάρης Γελαδάρης θα αναφερθεί αναλυτικότερα.

kozan.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.