Εξιχνίαση 4 κλοπών στην Πτολεμαΐδα



astinomia_1Από το Τμήμα Ασφάλειας Πτολεμαΐδας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 23 και 21 ετών και ενός ακόμα ημεδαπού, αγνώστων στοιχείων, κατηγορούμενων για «σύσταση εγκληματικής οργάνωσης» και «διακεκριμένες κλοπές».

Από την έρευνα προέκυψε ότι οι ανωτέρω κατηγορούμενοι, ενεργώντας σαν δομημένη εγκληματική ομάδα από τα τέλη Οκτωβρίου του 2010 μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου του 2011 διέπραξαν στην περιοχή της Πτολεμαΐδας δύο (2) κλοπές σε οικίες και δύο (2) κλοπές σε πρατήρια υγρών καυσίμων κατά τις οποίες αφαίρεσαν κοσμήματα, χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα.

Η συνολική αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων ανέρχεται στο ποσό των 2.500 ευρώ περίπου, ενώ το συνολικό αφαιρεθέν χρηματικό ποσό ανέρχεται σε 2.715 ευρώ. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πτολεμαΐδας, ενώ ερευνάται το ενδεχόμενο διάπραξης και άλλων κλοπών-διαρρήξεων οικιών–πρατηρίων υγρών καυσίμων στην ευρύτερη περιοχή δικαιοδοσίας μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.