Aπίστευτη κοροϊδία Ζυγούρη στον Κρόκο: Συζητούσε για την ίδρυση λυκείου στην Άνω Κώμη, την ώρα που είχε ήδη υπογραφεί η απόφαση!



0IMAG0763Μια απίστευτη κοροϊδία σε βάρος της τοπικής κοινωνίας του Κρόκου επιφύλαξε σήμερα, πριν από λίγο, η διευθύντρια Περιφερειακής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας Ελένη Ζυγούρη! Η ίδια, μαζί με συνεργάτες της, ενημέρωναν τους κατοίκους και τους μαθητές για την πρότασή τους να ιδρυθεί λύκειο στην Άνω Κώμη, την ώρα που είχε ήδη υπογραφεί η σχετική απόφαση από το Υπουργείο Παιδείας, χωρίς να το γνωρίζουν οι Κροκιώτες και χωρίς να τους έχει ενημερώσει σχετικά η κυρία Ζυγούρη για τις εξελίξεις!!!

Κάποια στιγμή, ο αντιδήμαρχος Κοζάνης Γιώργος Τζέλλος έφυγε από την αίθουσα και γυρίζοντας ενημέρωσε δημοσιογράφους και κατοίκους πως ήδη έχει κλείσει το θέμα, αποδεικνυοντας πως η όλη διαδικασία ενημέρωσης ήταν μόνο για τα…χαρτιά, καθώς η απόφαση ήταν ήδη ειλημμένη!!!

Ακολούθησε πανδαιμόνιο διαμαρτυριών, με την Ελένη Ζυγούρη να είναι ανήμπρη να απαντήσει για ποιό λόγο δεν υπήρξε καμία απολύτως διαβούλευση με την τοπική κοινωνία για το πού θα πάνε λύκειο 100 και πλέον παιδιά του Κρόκου…

kozanimedia

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.