Σκάνδαλο στη Football League – H Καλλιθέα ζητάει τον υποβιβασμό Ιωνικού και Εθνικού!



SuperLeagueΟ πρόεδρος της Καλλιθέας, Νίκος Σαλευρής κατήγγειλε ότι η ΠΑΕ Ιωνικός λειτουργούσε εδώ και δύο χρόνια με φορολογική ενημερώτητα που είχε πάρει το 2009 και απλά άλλαζε με μπλάνκο της ημερομηνίες!

Ο Νίκος Σαλευρής ξεκαθάρισε ότι θα καταθέσει ένσταση για το σύνολο του φετινού πρωταθλήματος της Football League και όχι μόνο για τις μετεγγραφές του χειμώνα που έκαναν Εθνικός και Ιωνικός.

Ο πρόεδρος της Καλλιθέας στηρίζει τις καταγγελίες του σε αλλοιωμένα όπως χαρακτηρίζει έγγραφα που κατέθετε η ΠΑΕ Ιωνικός για να πραγματοποιεί μετεγγραφές.

Συγκεκριμένα ο κ. Σαλευρής ανέφερε ότι οι Νικαιώτες είχαν πάρει φορολογική ενημερώτητα για την περίοδο Μαΐου-Ιουνίου του 2009 με αριθμό πρωτοκόλλου 9929. Έκτοτε όσες φορές χρειάστηκε κατέθεσε, σύμφωνα πάντα με τα όσα καταγγέλει ο Νίκος Σαλευρής, το ίδιο έγγραφο αλλάζοντας απλώς τις ημερομηνίες.

Ο πρόεδρος της Καλλιθέας θα ζητήσει τον άμεσο υποβιβασμό του Ιωνικού αλλά και του Εθνικού. Η ΕΠΟ ερευνά το θέμα και θα ψάξει τα δελτία όλων των παικτών και των άλλων ομάδων της κατηγορίας ενώ η υπόθεση αναμένεται να φτάσει και στον εισαγγελέα.

newsit

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.