Πάγκαλος: «Δε σχολιάζω τον Μίκη λόγω ηλικίας, της πλάκας ο Τσίπρας»pagkalos_photo0123Νέο λάδι στη φωτιά της κόντρας του με το ΣΥΡΙΖΑ έριξε σήμερα με δηλώσεις του ο Θ. Πάγκαλος, χαρακτηρίζοντας «της πλάκας» τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, μιλώντας στο «Ράδιο 9», ανέφερε ότι άλλες δύο φορές αντιμετώπισε προσπάθειες περιορισμού του δικαιώματός του, τη μια το 1962 και τη δεύτερη επί χούντας.

Κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ ότι με τα αυτοδιοικητικά του στελέχη βρίσκεται πίσω από τις κινητοποιήσεις στην Κερατέα, τις οποίες χαρακτήρισε «κομπίνα τοπικών συμφερόντων, προκειμένου να συνεχιστεί η καταπάτηση εκτάσεων, η αποψίλωση του δάσους και η οικοπεδοποίησή τους».

Ερωτηθείς σχετικά με την παρουσία του Μίκη Θεοδωράκη στην Κερατέα και τις δηλώσεις του, τόνισε ότι δεν θα ήθελε να σχολιάσει έναν άνθρωπο ηλικίας 86 ετών. Ο Μίκης, είπε, ανήκει στην πολιτιστική ιστορία του τόπου και θα πρέπει να επεμβαίνει σε πολιτικά θέματα, όπως αυτό της Κερατέας, για το οποίο δεν έχει ενημερωθεί.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τόνισε ότι η κυβέρνηση περνάει μια «πολύ δύσκολη στιγμή» και δέχθηκε ότι στην κυβέρνηση «υπάρχει θέμα αρμονίας», το οποίο απέδωσε και στις ατομικές ικανότητες του κάθε υπουργού, αλλά και στις δυνατότητες προσαρμογής και αρμονικής συνεργασίας με τους συναδέλφους του.Ειδικότερα για τις αντιδράσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στο νομοσχέδιο για τα τυχερά παιχνίδια, ο Θ.Πάγκαλος επισήμανε ότι η Κ.Ο. επηρεάζεται από την εκλογική της βάση, στην οποία κάποιοι θεωρούν ότι υπάρχει ηθικό θέμα και τόνισε ότι μεταξύ των βουλευτών υπάρχει η τάση κάποιοι να δέχονται πολύ εύκολα τις πιέσεις που τους ασκούνται.

Ο κ. Πάγκαλος, αναφερόμενος στο θέμα των αποκρατικοποιήσεων τόνισε θα έπρεπε να υπάρχει ο μεγαλύτερος δυνατός κοινωνικός έλεγχος στις επιχειρηματικές δραστηριότητες του δημοσίου, αλλά τάχθηκε αναφανδόν υπέρ του ιδιωτικού τρόπου λειτουργίας των επιχειρήσεων.

newsbeast

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.