Η απίστευτη βαρβαρότητα της «Δολοφονικής ομάδας» – ΠΡΟΣΟΧΗ: Εικόνες ακατάλληλες για ανηλίκους…



CFEA06BDA74357D84175C412E9FE3776ΠΡΟΣΟΧΗ: Πολύ σκληρές εικόνες από τη δράση των Αμερικανών στο Αφγανιστάν

Η διαβόητη «δολοφονική ομάδα», «Kill Team», αμερικανών στρατιωτών που εδρεύει κοντά στην Κανταχάρ του Αφγανιστάν είχε προκαλέσει μεγάλο πονοκέφαλο στο Πεντάγωνο, όχι τόσο λόγω των εγκλημάτων που διέπραττε, όσο λόγω των δεκάδων φωτογραφιών και βίντεο που τραβούσαν τα μέλη της… «απαθανατίζοντας» τις φρικιαστικές τους ενέργειες… και τις οποίες φυσικά έπρεπε να βρουν τρόπο να… συγκαλύψουν, προτού βρουν το δρόμο προς τη δημοσιότητα!

Οι εικόνες και τα βίντεο που δημοσίευσε το περιοδικό « Rolling Stone» δείχνουν ότι οι αμερικανοί στρατιώτες της «Kill Team» διασκέδαζαν με τις αποτρόπαιες πράξεις τους, σκοτώνοντας αθώους αφγανούς πολίτες!

«Τα περισσότερα μέλη της ομάδας μισούσαν τους Αφγανούς» είπε ένας στρατιώτης στους ανακριτές και συνέχισε: «Ο καθένας θα μπορούσε να πει ότι είναι άγριοι».

Κομμένα κεφάλια πεταμένα στο δρόμο, ακρωτηριασμένα πτώματα και… «αναμνηστικές» πόζες για τους «περήφανους» στρατιώτες. Μάλιστα, σε ένα από τα βίντεο που δημοσιεύτηκαν φαίνεται ότι οι στρατιώτες «διασκέδαζαν» αρκετά και με τις αεροπορικές επιδρομές, «ντύνοντας» τες με ανάλογη μουσική!

Ο 22χρονος Τζέρεμι Μόρλοκ την περασμένη εβδομάδα καταδικάστηκε σε 24 χρόνια φυλάκιση. Παραδέχτηκε την ενοχή του ενώπιον στρατιωτικού δικαστηρίου για συμμετοχή στις δολοφονίες αμάχων. Κατέθεσε μάλιστα και εναντίον τεσσάρων συναδέλφων του, κάτι που οδήγησε στη μείωση της ποινής του από ισόβια σε 24 χρόνια κάθειρξη.

Παραδέχθηκε ότι οι δολοφονίες ήταν προμελετημένες και ότι το σχέδιο ήταν να σκοτώνουν ανθρώπους. «Οι δολοφονίες είχαν σχεδιασθεί το 2009 από αμερικανούς στρατιώτες, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις τις σκηνοθετούσαν με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται ότι είχαν δεχθεί επίθεση και να δικαιολογήσουν με αυτό τον τρόπο τις ενέργειές τους» φαίνεται να έχει πει στην κατάθεσή του.

newsbeast

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.