Οι ήρωες των 800 ευρώ – Σκότωσαν δυο παιδιά της διπλανής πόρτας



astinomikoi_788_355‘Aνθρωποι κάθε ηλικίας στέκουν συγκινημένοι αλλά και οργισμένοι και αφήνουν ένα λουλούδι στο σημείο που οι 2 αστυνομικοί, δυο παιδιά 22 και 23 χρονών, εκτελέστηκαν χθες από τους αδίστακτους κακοποιούς.

Συνάδελφοί τους μίλησαν για κτηνώδη μυαλά που θέλησαν να σκοτώσουν με θεριστικές βολές. Και δεν έχουν άδικο. Και οι αδίστακτοι δολοφόνοι, εκτός από τον χαμό των νέων αυτών ανθρώπων βύθισαν στο πένθος οικογένειες που πάντα θα αναρωτιούνται γιατί να θυσιαστούν έτσι τα παιδιά τους.

Οι σφαίρες που έκοψαν το νήμα της ζωής του 23χρονου Ιωάννη Ευαγγελινέλη βύθισαν στο πένθος μια οικογένεια που δεν προλαβαίνει να ντύνεται στα μαύρα. Πριν από 6 μήνες ο Γιάννης, έχασε τον πατέρα του. Τα πράγματα δυσκόλεψαν και έπρεπε εκείνος να συντηρεί την οικογένειά του. Την μητέρα του και την αδελφή του. Η χαροκαμένη πλεον μάνα δούλευε κι εκείνη περιστασιακά. Καθάριζε σπίτια… Ο Ιωάννης Ευαγγελινέλης με καταγωγή από την Μυτιλήνη μετρούσε στο Σώμα μόλις 3 χρόνια…

Τα Τρίκαλα θρηνούν και τον χαμό του 22χρονου Γιώργου Σκυλογιάννη. Ο γιος του Χρήστου από το Κεφαλόβρυσο, ήταν ο πρωτότοκος της οικογένειας και το στήριγμα όλων…  Ο πατέρας του εργάζεται στο δήμο Τρικκαίων.
Ο Γιώργος μετρούσε μόλις 2 χρόνια στο Σώμα…

Από τους συναδέλφους τους θεωρείται πλέον ζήτημα τιμής η σύλληψη των δολοφόνων τους. Το ίδιο ψιθυρίζουν ή και φωνάζουν από το πρωί πολίτες που πηγαίνουν στον τόπο της εκτέλεσης και αφήνουν ένα λουλούδι…

newsit.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.