Δηλητηρίασαν γάτες σε γειτονιά της Κοζάνης…folasegatesΑνθρωπόμορφο τέρας έριξε φόλα σε γάτες στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων στην Κοζάνη. Στη συγκεκριμένη γειτονιά υπάρχουν παλαιά σπίτια και μονοκατοικίες, με αποτέλεσμα να υπάρχει πλήθος γατών, κάθε άλλο πάντως παρά αδέσποτων. Οι κάτοικοι της περιοχής φρόντιζαν αυτά τα ζώα, ταίζοντάς τα καθημερινά, μιας και ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους.  

Μάλιστα, μετά το τραγικό γεγονός, αφισοκολλήσανε και την εξής ανακοίνωση:

Προς τα ανθρωπόμορφα τέρατα,

Σύμγωνα με το νόμο 3170/2003 η οποιασδήποτε μορφή κακοποίηση ή εγκατάλειψη ζώου τιμωρείται με πρόστιμο μέχρι και 1500 ευρώ και ποινή 6μηνης φυλάκισης.

Το να δηλητηριάζει κανείς ζώα είναι εύκολο. Αυτά έμαθε από τους δικούς του γονείς, αυτά κάνει. Σίγουρα ήταν και αυτοί τέτοιας κατηγορίας. Το να τιμωρηθεί σύμφωνα με το νόμο είναι πιο δύσκολο.
 

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θέλουν ένα τέτοιο τέρας να το τιμωρήσουν με κάτι ανάλογο. Να το κάνουν να αισθανθεί ένα μικρό μέρος από τα βάσανα του ζώου πριν πεθάνει.
Αξίζει όμως αυτό το τέρας μια τέτοια τιμωρία;

Του ευχόμαστε ότι έκανε, ο Θεός να του το ανταποδώσει διπλά!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.