“Απάτη από εταιρείες κινητής τηλεφωνίας”



kiniti-tilefwnia-logos-thumb-large“Θέλω να ενημερώσω (και να ανοίξω τα μάτια) όλων των κατόχων κινητού τηλεφώνου. Πρίν 2-3 χρόνια η ελάχιστη χρέωση μίας κλήσης ήταν 29″. Δηλαδή κάνουμε μία κλήση διάρκειας 2″ αλλά αφαιρούνται από τον χρόνο μας 29″! Έπειτα, οι εταιρείες άρχισαν τις υποτιθέμενες προσφορές και για να μην χάσουν χρήματα ανέβασαν την ελάχιστη χρέωση σε 45″! Τώρα, πρώτη η Wind και λογικά στη συνέχεια και οι άλλες δύο εταιρείες αύξησε την ελάχιστη διάρκεια σε 60”.

Δηλαδή, αν κάποιος έχει ένα πρόγραμμα 60 λεπτών και κάνει 60 κλήσεις των 2 δευτερολέπτων θα του τελειώσει ο δωρεάν χρόνος και θα έχει μιλήσει μόνο 1 λεπτό και 20 δευτερόλεπτα..! Αυτό ισχύει σε όλες και εταιρείες και σε όλα τα πακέτα (καρτοκινητό, συμβόλαιο, κτλ).

Διαμαρτυρηθείτε όλοι στις εταιρίες σας (εξυπηρέτηση πελατών), στην επιτροπή ανταγωνισμού ή όπου αλλού πιστεύετε ότι θα βοηθήσει. Σε καιρό οικονομικής κρίσης αντί να κατεβάσουν τις χρεώσεις, μας τα πέρνουν και δεν το καταλαβαίνουμε καν.”

trelokouneli

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.