Video από Ομαδικό βιασμό 16χρονης κάνει το γύρο του διαδικτύου



0biasmos16xronisΟ ομαδικός βιασμός μίας 16χρονης που βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών σε rave παρτυ κάνει από το προηγούμενο
Σαββατοκύριακο το γύρο του Ίντερνετ προκαλώντας σοκ σε όσους τον έχουν δει και ανεπανόρθωτη ζημιά στο θύμα. Η 16χρονη μαθήτρια βρέθηκε στο πάρτυ που έλαβε χώρα σε απομακρυσμένη αγροτική περιοχή του Βανκούβερ.

Σύμφωνα με την αστυνομία το…
16χρονο κορίτσι βιάστηκε ομαδικά από ομάδα επτά ανδρών, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών – ωστόσο δεν έχει ξεκαθαριστεί αν της έδωσαν ναρκωτικά με στόχο να τη βιάσουν ή αν τα είχε πάρει μόνη της.

Το πρωτοφανές είναι ότι το περιστατικό όχι μόνο δεν το κατήγγειλαν ή δεν το σταμάτησαν οι υπόλοιποι θαμώνες, αλλά το φωτογράφιζαν και το βιντεοσκοπούσαν. Φωτογραφίες και βίντεο του βιασμού κυκλοφόρησαν στο Ίντερνετ ενώ ακόμη και σήμερα οι αρχές δεν έχουν καταφέρει να κατεβάσουν όλο το υλικό.

Ο 16χρονος που ανέβασε πρώτος το βίντεο και ένας 18χρονος που φέρεται να συμμετείχε στο βιασμό έχουν ήδη συλληφθεί.

Όσο για τις αστυνομικές αρχές, δηλώνουν ότι υπάρχει μεγάλη δυσκολία να ελέγξουν το φαινόμενο. “Δουλεύω στην διερεύνηση σεξουαλικών εγκλημάτων εδώ και χρόνια, ωστόσο πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο’ λέει η αστυνόμος Τζένιφερ Χάιλαντ που έχει αναλάβει την υπόθεση.” Οι φωτογραφίες διαδίδονται στο Ίντερνετ σαν πυρκαγιά” αναφέρει.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στο BBC ότι “τώρα το θύμα πρέπει να υφίσταται το δράμα που έζησε ξανά και ξανά”. “Κατεβάζουμε τις φωτογραφίες και ξαφνικά τις βλέπουμε να έχουν μοιραστεί σε άλλες σελίδες, με αποτέλεσμα να τις βλέπει όλο και περισσότερος κόσμος” τόνισε, λέγοντας ότι όσοι ανεβάζουν τις φωτογραφίες θα διωχνούν για παράβαση της νομοθεσίας για πορνογραφία ανηλίκων.

katinatv

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.