Τι αποκαλύπτουν οι νταντάδες των επωνύμων



0Presentation1-425x286Λένε πως οι οικιακοί βοηθοί είναι οι άνθρωποι που γνωρίζουν τους stars τόσο καλά όσο ελάχιστοι φίλοι ή συγγενείς τους. Ξέρουν τις καθημερινές τους συνήθειες, τις ιδιοτροπίες τους, τα προτερήματα και τα ελαττώματά τους.

Ο ιδιοκτήτης γραφείου προσωπικού, Παναγιώτης Άνταμς, που τροφοδοτεί με οικιακές βοηθούς την αφρόκρεμα της λεγόμενης show biz, αποκαλύπτει στο “newsbomb.gr” τις ιδιοτροπίες των επωνύμων, αλλά και το πόσο βαθιά βάζουν το χέρι στην τσέπη για να απολαμβάνουν οι ίδιοι και οικογένειές τους τις υπηρεσίες διαφόρων κυριών από τις Φιλιππίνες, την Ουκρανία, τη Γεωργία κ.α.

Ελένη Μενεγάκη
Είχε δυο Φιλιππινέζες, αλλά όταν χώρισε με τον Γιάννη Λάτσιο κράτησε τη μία, η οποία φροντίζει περισσότερο τη μικρή της κόρη, αλλά και τις δουλειές του σπιτιού όποτε χρειαστεί. Η Ελένη δεν την αφήνει να μαγειρεύει γιατί είναι κάτι που κάνει αποκλειστικά και μόνο η ίδια. Κάνει πολλά δώρα στις κοπέλες του προσωπικού της, αλλά δεν δίνει ποτέ δικά της ρούχα ή αξεσουάρ. Δεν τα χαρίζει και δεν τα πετάει ποτέ. Είναι μια… ιδιοτροπία της. Στην Φιλιππινέζα δίνει μισθό 1.400 ευρώ και θεωρείται ανοιχτοχέρα.

Θέμος Αναστασιάδης
Πάντα ζητά κοπέλες να βοηθούν τη σύζυγό του κυρίως στο μικρό παιδί, αλλά ως αυθεντικός… Θέμος απαιτεί να είναι πάνω απ΄ όλα καλές μαγείρισσες! Και μάλιστα, μαγείρισσες υψηλού επιπέδου που θα πρέπει να γνωρίζουν οπωσδήποτε διεθνή κουζίνα, ανατολίτικη και ελληνική. Γενικά είναι καλόβολος και μπορεί να φορέσει αδιαμαρτύρητα ακόμη και τσαλακωμένο ρούχο! Στην οικιακή βοηθό δίνει 1.000 ευρώ το μήνα.

Τατιάνα Στεφανίδου
Θέλει η κοπέλα να είναι ιδιαιτέρως σχολαστική με την καθαριότητα γιατί είναι… ιδιοτροπία του Νίκου Ευαγγελάτου, ο οποίος είναι πολύ λεπτολόγος και θέλει τα πάντα στο σπίτι να λάμπουν. Επίσης, θέλουν να είναι πρόσχαρη γιατί δεν αντέχουν τα μελαγχολικά πρόσωπα. Η δε Τατιάνα επιδιώκει να είναι και η ίδια η κοπέλα μητέρα. Σήμερα έχουν μια Γεωργιανή, που τη βοηθά και στα παιδιά και στις δουλειές. Παίρνει μισθό 1.000 ευρώ, αλλά και πολλά δώρα από την Τατιάνα.

Ανίτα Πάνια
Κι εδώ το ζευγάρι δείχνει μια ιδιαιτερότητα, αφού αυτό που απαιτεί είναι η νταντά να είναι… ξενύχτισα! Η Ανίτα είναι πολύ δραστήρια στα του σπιτιού και τη γυναίκα τη χρησιμοποιεί κυρίως ως βοηθό. Θέλει να είναι έμπειρη νταντά και να αντέχει το ξενύχτι αφού ο Νίκος Καρβέλας όλη νύχτα γράφει και παίζει μουσική! Όσο για το… Καρβελάκι; Έχει συνηθίσει τους ήχους και δεν ξυπνάει με τίποτα. Για την… άυπνη Ουκρανή οικιακή βοηθό η Ανίτα διαθέτει 900 ευρώ το μήνα.

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη
Έχουν μια οικονόμο από την Ουκρανία, που την αμείβουν με 1.200 ευρώ το μήνα για τις δουλειές του σπιτιού και μια Αγγλίδα για τη μικρή Αναστασία που πριν την είχε η Μαντόνα, η οποία αμείβεται με πολύ περισσότερα. Ασχολούνται και οι δυο με το παιδί και δεν τσακώνονται ποτέ. Το πάνω χέρι στο σπίτι έχει η Κάτια Ζυγούλη, αλλά στα υπόλοιπα καπετάνιος είναι ο Σάκης.

Δέσποινα Βανδή
Έχει δυο κοπέλες από τις Φιλιππίνες. Μια για τα παιδιά και μια για τις δουλειές. Αυτό που ζητά είναι να είναι υπάκουες και εργατικές και να έχουν δουλέψει σε κάποια άλλη επώνυμη οικογένεια. Αμείβονται με 1.300 και 1.500 ευρώ αντίστοιχα.

newsbomb.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.