Μια ζωή Μπάρτσα!



958FF6742A6F2CE9E71152EE647BEFF1Ο Τσάβι Ερνάντεζ ορκίστηκε ακόμη μία φορά αιώνια πίστη στην Μπαρτσελόνα και αιώνια αγάπη, τονίζοντας πως για εκείνον το να φορά αυτή τη φανέλα είναι το παν στη ζωή του…

«Για μένα, να υπερασπίζομαι την φανέλα της Μπάρτσα είναι το παν και δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να φοράει κάποια άλλη. Είναι ο σύλλογος της ζωής μου», λέει ο Τσάβι, ο οποίος δήλωσε ότι είναι πολύ ευτυχής και υπερήφανος που έχει περάσει σε συμμετοχές ιερά τέρατα της ιστορίας της Καταλονικής ομάδας.

«Για μένα το καλύτερο θα ήταν να παίζω ποδόσφαιρο όλη μου τη ζωή, αλλά ξέρω ότι αυτό δεν είναι εφικτό», δήλωσε ο Τσάβι, ο οποίος τόνισε ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2014 και προτίθεται να το ανανεώσει μέχρι το τέλος της καριέρας του.

Μίλησε ακόμη και για την τενοντίτιδα που έχει υποστεί τους τελευταίους μήνες, λέγοντας: «πρακτικά δεν υπάρχει πλέον πρόβλημα στα παιχνίδια. Δεν με ενοχλεί όπως πριν λίγο καιρό. Αισθάνομαι πολύ καλά».

gazzetta.gr


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.