Αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ τραυμάτισε θανάσιμα κοριτσάκι



1_601089Πόλεμος ξέσπασε μεταξύ των αστυνομικών με δεκάδες Ρομά.. Αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ τραυμάτισε θανάσιμα επτάχρονο κοριτσάκι Ρομά στις 12 περίπου το μεσημέρι στο Μενίδι ενω είχε βγει να πει τα κάλαντα. Σύμφωνα με την αστυνομία ο μοτοσικλετιστής που κατευθυνόταν προς το αστυνομικο τμήμα προκειμένου να αναλάβει υπηρεσία, έκανε ελιγμό για να προσπεράσει προπορευόμενο κλειστό φορτηγάκι με αποτέλεσμα να κτυπήσει το κοριτσάκι που ήταν στο δρόμο, μπροστά στον τσιγγάνικο καταυλισμό και δεν το είδε.

Η μικρη υπέκυψε στα τραύματα της κατα την μεταφορά της στο νοσοκομείο απο το ασθενοφόρο… Δεκάδες Ρομά συγκεντρώθηκαν στις οδούς Κύπρου και Αριστοτέλους στο Μενίδι, όπου ανάψαν φωτιές και εκτόξευσαν πέτρες και αντικείμενα εναντίον αστυνομικών. Συγκεντρώθηκαν, επίσης, στις σιδηροδρομικές γραμμές του ΟΣΕ, όπου έσπευσαν δυνάμεις των ΜΑΤ, απωθώντας τους. Ο αστυνομικός που προκάλεσε το τροχαίο συνελήφθη και κρατείται στο τμήμα τροχαίας Νέας Ιωνίας όπου σχηματίζεται δικογραφία για το περιστατικό.

trelokouneli.gr


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.