Μονόπετρο η Ελένη; Τρίτο στεφάνι ο Λάτσιος!



8C048FD0441CD1D30BAB67E564589D56«Δεν αποκλείω ακόμη κι έναν τρίτο γάμο», δήλωσε ο Γιάννης Λάτσιος στον Ant1 Κύπρου, όπου έκανε ποδαρικό στην εκπομπή «Βάλε Αντέννα» με την Κατερίνα Χριστοφίδου… ενώ την ίδια η ώρα η Ελένη μας έδειχνε το -ήδη πολυσυζητημένο- της μονόπετρο!

Η ζωή συνεχίζεται  λοιπόν, για το διάσημο ζευγάρι  που μας έχει απασχολήσει τόσο…Όπως φαίνεται ο διευθυντής του Ψυχαγωγικού Προγράμματος του Ant1 ακολουθεί τα χνάρια της πρώην συζύγου του, μην αποκλείοντας έναν τρίτο γάμο και γιατί όχι …κι ένα ακόμη παιδί.

«Ποτέ μην λες  ποτέ!», απάντησε ο Λάτσιος στο αν θα ξαναντυνόταν γαμπρός και την ίδια ακριβώς απάντηση έδωσε όταν ρωτήθηκε αν θα έκανε κι άλλο παιδί: «Σας είπα…ποτέ μην λες ποτέ!»

Μετά τα προσωπικά…ο  Γιάννης Λάτσιος μίλησε και για τα επαγγελματικά του, που όπως ο ίδιος είπε πήγαν πάρα πολύ καλά τη χρονιά που πέρασε. Όσον αφορά στην εμπειρία που είχε στο “Dancing with the stars” και το πόσο πολύ του άρεσε, αλλά και τις φήμες που θέλουν την Ευγενία Μανωλίδου ή τον Αντώνη Ρέμο να αντικαθιστούν τον Γιώργο Λεβέντη στο “X-Factor”, είπε: «Δεν υπήρξαν τέτοιες προτάσεις προφανώς υπάρχει ένα επαγγελματικό θέμα με τον Γιώργο για το πώς θα συνδυάσει την καινούργια του δουλειά που από την επόμενη Δευτέρα θα είναι στο Λονδίνο. Δεν υπήρχε όμως κάτι έντονο. Υπήρχε μια αδυναμία του να είναι την Παραμονή των Χριστουγέννων στην Αθήνα».

protothema.gr


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.