Οι Αντιδήμαρχοι στο Δήμο Εορδαίας3_symboylioeordaiasΣε συναινετικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες στο δήμο Εορδαίας το μεσημέρι της Κυριακής 2 Ιανουαρίου.
Σύνεση και ενότητα ζήτησε η δήμαρχος Παρασκευή Βρυζίδου στο πλαίσιο της πρώτης συνεδρίασης για το 2011 για την εκλογή του νέου προεδρείου και των μελών των επιτροπών Οικονομικών και Ποιότητας Ζωής.
Νέα πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Εορδαίας εξελέγη η Ιωάννα Ανδρονικίδου, αντιπρόεδρος από τη μείζονα παράταξη της αντιπολίτευσης ο Γεώργιος Κωτσίδης και γραμματέας ο Αβραάμ Σαουλίδης από τις υπόλοιπες παρατάξεις. Το νέο προεδρείο εξελέγη με 32 ψήφους, ενώ λευκό ψήφισε η Βασιλική Στεργίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης».
Έξι αντιδήμαρχοι των οποίων οι αρμοδιότητες δεν ανακοινώθηκαν, αφού αυτές θα διευκρινιστούν εντός της εβδομάδας, ορίστηκαν κατά την ίδια συνεδρίαση από τη νέα δήμαρχο Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου.

Αντιδήμαρχοι
Γιάννης Ασπράγκαθος
Γιώργος Καραϊσκος
Στέφανος Μπίγγας
Χαράλαμπος Παναγιωτίδης
Σοφοκλής Σιδηρόπουλος
Απόστολος Χατζόπουλος

Για την Οικονομική Επιτροπή εξελέγησαν οι:
Γιώργος Καμπούρης
Χρήστος Κεσκερίδης
Δημήτριος Τσαγκαλίδης
Θωμάς Τζιούμαρης
Ισαάκ Τσολακίδης
Στυλιανός Τογρίδης
Ελισάβετ Καρανάκη
Κων/νος Ανδρεάδης

Για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εξελέγησαν οι:
Ισαάκ Καλαϊτζόπουλος
Θεοπίστη Κρυσταλλίδου
Απόστολος Λόφτσαλης
Δημήτριος Τραχανάς
Νικόλαος Ελευθεριάδης
Βασίλειος Ουζουνίδης
Απόστολος Καϊδης
Βασιλική Στεργίου

vetonews.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.