Ωτοστόπ του τρόμου στην Πτολεμαΐδα



9E4AD20477E8D2763C2A001EAB51F182Σκηνές  από την ταινία «Το ωτοστόπ  του τρόμου» έζησαν οι τρεις  επιβάτες ενός αυτοκινήτου, όταν  ξαφνικά πετάχτηκε μπροστά τους  ένας ένοπλος άνδρας, τους ανάγκασε  να σταματήσουν και τους υποχρέωσε να τον μεταφέρουν πυροβολώντας το παρμπρίζ!

Ο δράστης  ήταν ένας 25χρονος Αλβανός που σταμάτησε με την απειλή μονόκαννου κυνηγετικού όπλου το αυτοκίνητο μιας 39χρονης στο οποίο, εκτός από την ίδια, επέβαιναν άλλα δύο άτομα 26 και 42 χρόνων.  Ο νεαρός αλλοδαπός εξανάγκασε την οδηγό να τον μεταφέρει ως την πόλη της Πτολεμαΐδας και, για να την πείσει ότι δεν αστειευόταν, πυροβόλησε μία φορά το παρμπρίζ του αυτοκινήτου!

Έκανε,  όμως, το λάθος να ζητήσει να  τον αφήσουν έξω από το σπίτι  όπου διέμενε κι έτσι οι επιβάτες του ΙΧ του έστειλαν… συστημένη την Ασφάλεια Πτολεμαΐδας και την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.! Ο 25χρονος συνελήφθη και διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν παράνομα στη χώρα, ενώ σε βάρος του εκκρεμούν δύο καταδικαστικές αποφάσεις. Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία μαχαίρια, τρία φυσίγγια και το  κυνηγετικό όπλο.

protothema.gr


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.