Αφθαιρεσίες Αξιωματικού της Αστυνομιας στην Πτολεμαΐδα



astinomia_2Κ. Διευθυντά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης γνωρίζεται ότι Αξιωματικός του Τ.Τ Πτολεμαΐδας χρησιμοποιεί υπηρεσιακά οχήματα για τις προσωπικές του μετακινήσεις-υποχρεώσεις; καταναλώνοντας με αυτόν τον τρόπο καύσιμα –χρήματα και εργατοώρες του Ελληνικού Δημοσίου; Αφήνοντας μάλιστα και την πόλη απροστάτευτη από την στιγμή που χρησιμοποιεί τα περιπολικά ως I.X ‘’ΤΑΧΙ’’.

Συγκεκριμένα στις 04-12-2010 ημέρα Σάββατο και ώρα 21:00 κάλεσε το περιπολικό της τροχαίας και αφού τον παρέλαβε από την οικία του τον μετέφερε στο αποστακτήριο του κ. Δημήτριου Καζαντζίδη το οποίο βρίσκετε στο δεύτερο χιλιόμετρο της παλαιά εθνική οδού Πτολεμαΐδας-Φλώρινας. Αφού παρέμεινε στον συγκεκριμένο χώρο επί 3 ώρες και απόλαβε τα εδέσματα, κατόπιν κάλεσε το περιπολικό της βραδινής βάρδιας και αφού τον παρέλαβε τον μετέφερε και πάλι στην οικία του. Επιτρέπεται η κίνηση υπηρεσιακού οχήματος για μη υπηρεσιακούς λόγους αλλά για αλλότρια καθήκοντα και προσωπικά θελήματα;

zougla.gr


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.