Έκλεψαν δύο όπλα από σπίτι αστυνομικού στη ΖΕΠastinomia_4Δεν  φτάνει που έχασε και τα  δύο όπλα του, θα βρεθεί αντιμέτωπος  και με πειθαρχική δίωξη ένας  αστυνομικός το σπίτι του οποίου  έγινε στόχος άγνωστων διαρρηκτών  στην Κοζάνη. Κι αυτό, γιατί ο κανονισμός της ΕΛ.ΑΣ. προβλέπει ποινές σε περίπτωση μη αποτελεσματικής φύλαξης όπλου.

Το σπίτι  του αστυνομικού που υπηρετεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης, βρίσκεται στην περιοχή της ΖΕΠ στην οποία έχουν σημειωθεί αρκετές κλοπές, καθώς η αστυνόμευση είναι ανύπαρκτη με αποτέλεσμα οι διαρρήξεις να αποτελούν καθημερινό φαινόμενο… Οι άγνωστοι που παραβίασαν την πόρτα της κατοικίας του αστυνομικού, έκαναν άνω- κάτω το σπίτι ψάχνοντας για χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα.

Φυσικά, όταν ανακάλυψαν τα δύο όπλα –το υπηρεσιακό και ένα ιδιωτικό- δεν είπαν «όχι» και εξαφανίστηκαν με αυτά… Μόλις επέστρεψε ο αστυνομικός και ανακάλυψε την κλοπή, ενημέρωσε την υπηρεσία του που έκανε έρευνα προσπαθώντας να εντοπίσει τυχόν ίχνη των δραστών. Ωστόσο, κινήθηκε η πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του κατόχου τους ο οποίος κατηγορείται για πλημμελή φύλαξη.

protothema.gr


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.