Υποπτέραρχος χτύπησε αστυνομικό!



1ipopterarxosΥποπτέραρχος χτύπησε με το αυτοκίνητό του αστυνομικό. Πρόκειται για τον εν ενεργεία ιπτάμενο Ηλία Χριστακόπουλο, ο οποίος είναι Α΄ Βοηθός Επιτελάρχης Στρατηγείου ΓΕΕΘΑ και μέλος του Ανώτατου Αεροπορικού Συμβουλίου. Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 5:15 το απόγευμα της Δευτέρας στο ύψος των διοδίων της Φυλής, στην Αττική Οδό.
Ένα περιπολικό της τροχαίας Αττικής Οδού σταμάτησε το Ι.Χ. που επέβαινε ένας 54χρονος υποπτέραρχος της Πολεμικής Αεροπορίας, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, υπηρετεί στο ΓΕΕΘΑ. Ο αξιωματικός, όμως, αντέδρασε στην ενέργεια του τροχονόμου, τον έβρισε και προέβαλε αντίσταση. Όταν, μάλιστα, ο αστυνομικός επιχείρησε να ξεβιδώσει την μπροστινή πινακίδα κυκλοφορίας, ο αξιωματικός δεν δίστασε να βάλει μπρος το αυτοκίνητό του και να χτυπήσει τον τροχονόμο με την πόρτα του οδηγού. Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 ΓΣΝ, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Στη συνέχεια, όμως, συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα ενώ σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 54χρονος ήταν φορτισμένος ψυχολογικά λόγω οικογενειακού προβλήματος που αντιμετωπίζει. Η ΕΔΕ για την υπόθεση θα ξεκινήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν θα ολοκληρωθεί ο σχηματισμός της δικογραφίας.

zougla.gr


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.