Sold out για τους «16»



5244a4cc6524393c51f5b57f49ce12b9_LΜία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων οι θέσεις για τους «16» έκλεισαν. Ιντερ, Γιουνάιτεντ, Μπαρτσελόνα, Λιόν, Βαλένθια, Τότεναμ, Σάλκε εξασφάλισαν την παρουσία τους στα νοκ άουτ.
Μπορεί ακόμα να μην είναι γνωστή η ακριβής κατάταξη, όμως εκτός από τον όμιλο του Παναθηναϊκού, όπου Κοπεγχάγη και Ρούμπιν ερίζουν για μία θέση, στους υπόλοιπους ομίλους οι θέσεις έκλεισαν. Στον πρώτο, η Τότεναμ και η κάτοχος του τίτλου, Ιντερ τσέκαραν τα εισιτήρια τους και απομένει πλέον να φανεί ποια θα είναι πρώτη και ποια δεύτερη. Το ίδιο ισχύει στον 2ο και τον 3ο όμιλο του Champions League. Σάλκε και Λιόν να προκρίθηκαν στην πλάτη της Μπενφίκα η οποία υπέστη ταπεινωτική τριάρα στο Ισραήλ από την Χαποέλ, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Βαλένθια θα τα βρουν στο μεταξύ τους ματς στο «Ολντ Τράφορντ» την τελευταία αγωνιστική για το «1-2». Με τη νίκη επί του Παναθηναϊκού η Μπαρτσελόνα καθάρισε την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο.

gazzetta.gr


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.