Ο Α. Κανάκης και η γυναίκα της ζωής του



F5DE076DEA24B0CD36BC1E2A5317BA91Ο Αντώνης Κανάκης μίλησε για τη γυναίκα της ζωής του και αποκάλυψε ότι διαφέρει από όλες τις άλλες. «Τι θα πει γυναίκες; Αυτή η γενίκευση μου τη σπάει. Έχει πολύ μεγάλη διαφορά η μία γυναίκα που θα γίνει ο άνθρωπος της ζωής σου από όσες έχουν περάσει από τη ζωή σου. Αυτή την ιεραρχείς διαφορετικά», επισημαίνει ερωτηθείς σχετικά.
Ο 38χρονος παρουσιαστής, που συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο περιζήτητων εργένηδων της ελληνικής showbiz, παραδέχεται ότι οι γυναίκες παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή του.
Ο Αντώνης φωτογραφήθηκε ως μαφιόζος για τις ανάγκες του περιοδικού «Status» και ανέλυσε τον κώδικα αξιών του από την εφηβεία μέχρι σήμερα.
Έχει βρει τη γυναίκα της ζωής του; Κι αν όχι πως την φαντάζεται;
Μιλάει ακόμα για τη φιλία και την επιτυχία, ανατρέποντας τη ροκ πλευρά του που έχουμε συνηθίσει!
«Η φιλία είναι πολύ ψηλά στον κώδικα αξιών μου αλλά είναι λάθος να ιεραρχούμε έτσι τα πράγματα. Εννοώ ότι αν κάποια στιγμή βρεθείς χωρίς μία και δεν έχεις να φας, προφανώς εκείνη τη στιγμή στην ιεράρχησή σου πρώτα θα έρχονται τα χρήματα», λέει μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής και υποστηρίζει ότι οι συνθήκες καθορίζουν τον τρόπο με τον οποίο ιεραρχούμε τα πράγματα.
Μιλώντας για το «Ράδιο Αρβύλα» και την επιτυχία του επισημαίνει πως έχει διάφορους ρόλους. Από παρουσιαστής και παραγωγός, γράφει και επιμελείται τα κείμενα, έχει τη σκηνοθετική και καλλιτεχνική επιμέλεια, κάνει μοντάζ αλλά και… τα σκηνικά!
Φυσικά, δεν παραλείπει να αναφερθεί στους συνεργάτες του, χαρακτηρίζοντάς τους ακομπλεξάριστους ανθρώπους «που δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα, ούτε στον εαυτό τους, ούτε σε κανέναν».
Και καταλήγει λέγοντας ότι η «επιτυχία είναι η προσωπική ευτυχία, να τα έχεις βρει με τον εαυτό σου, να είσαι γαλήνιος και ήσυχος στην καθημερινότητά σου και κατόπιν με τον άνθρωπό σου, την οικογένειά σου και ό,τι κάνεις».
Ο ίδιος, πάντως, παραδέχτηκε ότι δεν έχει κάνει τίποτα από όσα προανέφερε!

πηγή


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.