Διαμαρτυρία βενζινοπωλών Ν.Κοζάνης

124054836624_mrgΤην έντονη διαμαρτυρία του για τη εξίσωση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης, με εκείνον του πετρελαίου κίνησης εκφράζει ο Σύλλογος Βενζινοπωλών Ν. Κοζάνης, τονίζοντας ότι η ενέργεια έγινε βεβιασμένα, χωρίς να ληφθούν υπ΄ όψιν οι ιδιαίτερες κλιματολογικές συνθήκες της βόρειας Ελλάδας.
Στην ίδια ανακοίνωση των βενζινοπολών υπογραμμίζεται πως η απόφαση θα φέρει σε δυσμενέστατη θέση οικογένειες και επιχειρήσεις, σε μια περιοχή όπως η Δυτική Μακεδονία που αντιμετωπίζει σωρεία οικονομικών προβλημάτων, ενώ το ”Φιλοδώρημα” με τη μορφή του επιδόματος πετρελαίου δεν θα λύσει κανένα πρόβλημα για τα βορειοελλαδίτικα νοικοκυριά αντιθέτως θα επιβαρύνει αβάσταχτα το κόστος λειτουργίας των επιχειρήσεων. Ο Σύλλογος καλεί τους βουλευτές της περιοχής, τους πολιτευτές, τις κομματικές οργανώσεις καθώς και τις επαγγελματικές οργανώσεις να δραστηριοποιηθούν και να μεταφέρουν μαζί τους την κραυγή αγωνίας του τόπου.

ΕΡΑ Κοζάνης


 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.