Δέκα επιχειρήσεις του Ν. Κοζάνης σε Διεθνή Έκθεση Γούνας

2_321Δέκα επιχειρήσεις γούνας και δερματίνων ειδών από την περιοχή Σιάτιστας Βοίου μέλη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου Κοζάνης συμμετείχαν στη Διεθνή έκθεση «Leather Paradise» που πραγματοποιήθηκε στη Σόφια από 27 ως 31 Οκτωβρίου 2010 στο «Culture Palace» της Βουλγαρικής πρωτεύουσας.
Με την πλούσια συμμετοχή των μελών του Επιμελητηρίου Κοζάνης, από άποψη εμπορευμάτων αλλά και αριθμού συμμετοχών, δόθηκε τις πέντε ημέρες λειτουργίας της έκθεσης η δυνατότητα στους εκπροσώπους των τοπικών επιχειρήσεων να προβάλλουν δυναμικά τα προϊόντα τους, να πραγματοποιήσουν ενδιαφέρουσες εμπορικές επαφές και να διαφημίσουν τα εκθέματά τους που αποτελούν κατ εξοχήν εξαγωγικά προϊόντα στο ευρύτερο καταναλωτικό κοινό που επισκέφθηκε την έκθεση. Η έκθεση αυτή αποτελεί κορυφαίο ετήσιο εμπορικό γεγονός για τη Βουλγαρία και για τον κλάδο των δερματίνων και γούνινων ενδυμάτων και αξεσουάρ και έχει καταστεί χώρος συνάντησης, ενημέρωσης και ανάπτυξης συνεργασιών για εμπορευόμενους του κλάδου, αλλά και για το καταναλωτικό κοινό της Σόφιας.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.