Η Δέσποινα Βανδή στα καλύτερά της!



A40B41FC17E5E180B211D4E7ED851534Η Δέσποινα Βανδή σαρώνει. Η χθεσινή πρεμιέρα στο «Vox» της Ιεράς Οδού, το νέο της video clip, η σούπερ εμφάνισή της και η πρόταση να… μαγειρέψει δείχνουν ότι η σταρ είναι με μία λέξη περιζήτητη.

Η τραγουδίστρια δέχτηκε πρόταση από το Mega να συμμετάσχει ως καλεσμένη στο «Master Chef» και αρχικά τη δέχτηκε. Εξάλλου όπως έχει πει και η ίδια της αρέσει πολύ να μαγειρεύει και το κάνει πολύ συχνά για την οικογένεια και τους φίλους της.

Η τραγουδίστρια αν και είπε το «ναι» με μεγάλη χαρά αναγκάστηκε τελευταία στιγμή να το ακυρώσει. Ο λόγος; Ο αυξημένος φόρτος εργασίας δεν της επιτρέπει να παραβρεθεί στο μαγειρικό σόου, αφού τα γυρίσματά του συμπίπτουν με τις ώρες των εμφανίσεων της στο κέντρο που τη φιλοξενεί.

Οι σούπερ στιλιστικές επιλογές
Η Δέσποινα εκτός από καλή τραγουδίστρια και καλή μαγείρισσα έχει και πολύ ωραίο γούστο στις επιλογές των ρούχων.

Έτσι για άλλη μια φορά οι στιλιστικές της επιλογές αποτελούν θέμα συζήτησης. Το αδύνατο και εξαιρετικά γυμνασμένο σώμα της, της επιτρέπει να εμφανίζεται πάντοτε με την τελευταία λέξη της μόδας, χωρίς να προβληματίζεται ιδιαίτερα για το… νούμερο που θα επιλέξει.

Αυτό ακριβώς συνέβη και στην πρόσφατη εμφάνισή της στην Ύδρα, όπου βρέθηκε για τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του νέου της τραγουδιού με τίτλο «Έρωτα Θέλει η ζωή».

Σύμφωνα με το Star για αυτό το βίντεο κλιπ, η τραγουδίστρια επέλεξε ένα πράσινο στενό μίντι φόρεμα του Οίκου Dolce and Gabbana από την καινούρια μάλιστα κολεξιόν φθινόπωρο-χειμώνας 2010-2011 και με ψηλοτάκουνες γόβες.

Πρόκειται για ένα από τα βασικότερα κομμάτια της νέας συλλογής του Οίκου σε πράσινο χρώμα με τιράντες, μαύρη δαντέλα στις άκρες και το στήθος, ενώ χαρακτηριστικές είναι οι μαύρες βούλες και μπροστά και πίσω από το φόρεμα.

Το… μαύρο πουά άλλωστε πάνω στο πράσινο φόντο αποτελεί και την κεντρική ιδέα των περισσοτέρων φορεμάτων της νέας συλλογής των σχεδιαστών Domenico Dolce και Stefano Gabbana για τον φετινό χειμώνα.

πηγή: πρώτο θέμα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.