10.000.000 Ρώσοι δεν έχουν πόσιμο νερό…

23nero2Ο επικεφαλής των υγειονομικών υπηρεσιών της Ρωσίας, Γκενάντι Ονιχτσένκο δήλωσε ότι περίπου δέκα εκατομμύρια Ρώσων δεν έχουν πρόσβαση σε πόσιμο νερό, ένα…
στοιχείο που φαίνεται αισιόδοξο, σε σχέση με κυβερνητική δήλωση που ανέφερε ότι το 2009, μόνο οι μισοί από τα 142 εκατομμύρια ρώσοι πολίτες έχουν νερό.
Ο κ. Ονιχτσένκο ανέφερε στη διάρκεια Φόρουμ για το νερό στη Μόσχα, ότι 1 στα 14 άτομα «υποφέρει», και ότι «ο εφοδιασμός σε νερό δεν καλύπτει τις υγειονομικές νόρμες».
Ωστόσο, σύμφωνα με το κείμενο του θέματος «Σχέδιο του κρατικού προγράμματος “Καθαρό” νερό» που δημοσιοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2009 από το ρωσικό υπουργείο Οικονομικής Ανάπτυξης, ένας Ρώσος στους δύο έχει πρόσβαση σε πόσιμο νερό.
«Σήμερα ένας κάτοικος στους δύο στη Ρωσία είναι υποχρεωμένος να πίνει νερό όχι ικανοποιητικής ποιότητας, ενώ δεν συνάδει με κανένα υγειονομικό κανόνα» αναφέρεται στο κείμενο.
Στο ίδιο κείμενο προστίθεται ότι οι βασικές αιτίες της κακής ποιότητας του νερού είναι η φθορά των σωλήνων παροχής του νερού στα σπίτια, καθώς και το απαρχαιωμένο δίκτυο γενικώς.

πηγή: real.gr

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.