Ίδρυση κέντρου απεξάρτησης ναρκωτικών στην Κοζάνη

11kentroapeksartisisΗ απόφαση του Υπουργείου Υγείας να προχωρήσει στην ίδρυση κέντρου απεξάρτησης ναρκωτικών στην Κοζάνη, είναι ιδιαίτερα σημαντική και καθοριστική για την περιοχή μας.
Με τον τρόπο αυτό δίνεται η καλύτερη δυνατή απάντηση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν συνάνθρωποι μας, προς τους οποίους η οργανωμένη Πολιτεία, κράτος και αυτοδιοίκηση, οφείλει και πρέπει να βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό τους, συμβάλλοντας με κάθε πρόσφορο μέσο για να τα αντιμετωπίσουν και να τα ξεπεράσουν.
Είναι μια απόφαση που δικαιώνει τις προσπάθειες του Δήμου Κοζάνης να δημιουργηθεί κέντρο απεξάρτησης, που εκφράστηκαν  και μέσω της απόφασης 132/2008 που πάρθηκε ομόφωνα  στη συνεδρίαση του  Δημοτικού Συμβουλίου της 27ης Μαρτίου 2008.
Σχολιάζοντας την απόφαση αυτή ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, σημείωσε τα εξής: «Μας γεμίζει χαρά και ικανοποίηση μια τέτοια απόφαση αφ΄ ενός γιατί έτσι θα δοθεί απάντηση στο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές οικογένειες στην περιοχή μας και αφ΄ ετέρου γιατί με τον τρόπο αυτό στέλνουμε και ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς το σύνολο της κοινωνίας. Το μήνυμα ότι κανένα πρόβλημα, ακόμα και αν αυτό αφορά ένα μικρό κομμάτι της κοινωνίας μας, δεν μας αφήνει αδιάφορους, αλλά θα μας βρίσκει πάντοτε αποφασισμένους να παλέψουμε και να σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους που το αντιμετωπίζουν, μέχρι αυτό να λυθεί οριστικά. Κανείς δεν περπατά μόνος του στο Δήμο Κοζάνης».

 
 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Inox βάσεις | Νέες inox βάσεις για γάντια και αντισηπτικό για τις επιχειρήσεις
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 

 

0 Shares

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.