Σπείρα με όπλα και κλεμμένη επιταγή στην Φλώρινα



3132E7324F92E2AF6B911D3D5D12760DΜπροστά  σε μια ιδιαίτερα σοβαρή υπόθεση,  που πιθανότατα αφορά την δράση  κυκλώματος εκβιαστών, βρίσκονται  οι αστυνομικές αρχές στη Φλώρινα μετά την ανακάλυψη ενός παράνομου οπλοστασίου και μιας κλεμμένης τραπεζικής επιταγής και τις συλλήψεις τριών υπόπτων που τα είχαν στην κατοχή τους.
Κατόπιν εντολής του εισαγγελέα ο οποίος διερευνά την υπόθεση αυτή κάτω από απόλυτη μυστικότητα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Φλώρινας έκαναν έρευνα στο σπίτι ενός Έλληνα κατοίκου Φλώρινας και στο αυτοκίνητο ενός άλλου. Εκεί ανακάλυψαν δύο πιστόλια, ένα πιστόλι αερίου- κρότου, ένα πιστόλι ρεπλίκα, ένα κυνηγετικό όπλο φλόμπερ, έναν ηλεκτρικό εκκενωτή, 135 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων και τρία μαχαίρια, που όλα εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί όπλων και οι κάτοχοί τους συνελήφθησαν. Ακολούθησε  έρευνα στο σπίτι ενός τρίτου κατοίκου της περιοχής, όπου βρέθηκε μία τραπεζική επιταγή η οποία είχε κλαπεί πριν από ένα χρόνο και είναι άγνωστο πώς βρέθηκε στα χέρια του και για ποιο λόγο την κρατούσε. Ο συγκεκριμένος, πάντως, δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Ωστόσο, ο εντοπισμός του πιστεύεται ότι θα βοηθήσει την έρευνα για την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης.

πηγή: protothema.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.