Το παρασκήνιο μιας μεγάλης επένδυσης στην Κοζάνη

deikozani_00_500x400Πιο κοντά από κάθε άλλη φορά φαίνεται ότι βρίσκονται η ελληνική και η αμερικανική πλευρά στην επίτευξη μια συμφωνίας για την προώθηση ενός μεγάλου επενδυτικού project στην Κοζάνη. Η επένδυση θα αφορά στη ΔΕΗ, θα είναι σύγχρονης τεχνολογίας και θα γίνει εξολοκλήρου από αμερικανική εταιρία. Πριν από 10 μέρες οι διαπραγματεύσεις είχαν φτάσει σε πολύ προχωρημένο στάδιο και μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι οποίοι περίμεναν ότι θα την ανακοίνωνε ο ίδιος ο πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του στη Βόρεια Ελλάδα, με αφορμή τα εγκαίνια της 75ης ΔΕΘ.

Οι πληροφορίες τότε ανέφεραν ότι είχε γίνει και μια εμβόλιμη πρόβλεψη για μια στάση το κ. Παπανδρέου στην Κοζάνη, προκειμένου να ανακοινώσει το project. Την τελευταία στιγμή, όμως, κυριολεκτικά, κάτι στράβωσε και η ανακοίνωση αναβλήθηκε. Έκτοτε, μεσολάβησαν νέες διαπραγματεύσεις, οι οποίες προχώρησαν και πάλι με ικανοποιητικό ρυθμό και τώρα -σύμφωνα με πληροφορίες- τα πάντα είναι και πάλι έτοιμα, για να γίνουν  οι ανακοινώσεις. Κάτι τέτοιο, πάντως, δεν πρόκειται να γίνει μέσα στο επόμενο τριήμερο, αλλά είναι πολύ πιθανό την ερχόμενη εβδομάδα. Εκτός κι αν μεσολαβήσει εκ νέου κάτι απρόοπτο της τελευταίας στιγμής.

πηγή: voria.gr


 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.