Μπαραζ συλλήψεων της ΕΛ.ΑΣ. σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα



elas_450xΣύλληψη (4) ατόμων για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και (2) ατόμων για εξύβριση και αντίσταση σε περιοχή της Πτολεμαΐδας

 

Απογευματινές ώρες της 24-09-2010 από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας συνελήφθησαν σε περιοχή της Πτολεμαΐδας τρείς (3) ημεδαποί ηλικίας 43, 24 και 27 ετών και μία (2) ανήλικη ημεδαπή 16 ετών, γιατί σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία ενός εκ των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (6) συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά (1) κιλό και (211,1) γραμμάρια κάνναβης και (17) συσκευασίες οι οποίες περιείχαν (955) σπόρους κάνναβης. Κατά τη διάρκεια της έρευνας προσήλθαν στην οικία δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 47 και 46 ετών, οι οποίοι εξύβρισαν τους… αστυνομικούς και κατά τη διάρκεια της σύλληψης αντιστάθηκαν απωθώντας με τα χέρια τους τους αστυνομικούς. Ακολούθησαν έρευνες στις οικίες των δραστών όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (1) φυσίγγιο όπλου, ένα μαχαίρι τύπου πεταλούδα και ένα κυνηγετικό μαχαίρι. Οι δράστες με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Κοζάνης.

 

 

Σύλληψη ατόμου για κλοπή

Τις πρώτες πρωινές ώρες της 25-09-2010 από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης συνελήφθη 32χρονος ημεδαπός γιατί αφαίρεσε από εργοτάξιο του Α.Η.Σ Καρδιάς, με Φ.Ι.Χ αυτ/το ιδιοκτησίας του που δεν έφερε κρατικές πινακίδες, (15) τόνους σιδήρου. Το Φ.Ι.Χ αυτ/το κατασχέθηκε και τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στην Δ.Ε.Η Α.Ε. Ο δράστης με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Κοζάνης.

 

Σύλληψη ατόμου για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Πτολεμαΐδα

Βραδινές ώρες της 24-09-2010 από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας συνελήφθη στην Πτολεμαΐδα 29χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (50) ναρκωτικά δισκία, η κατοχή των οποίων δεν δικαιολογήθηκε. Ο δράστης με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Κοζάνης.

 

Σύλληψη ατόμου για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Πτολεμαΐδα

Βραδινές ώρες της 24-09-2010 από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας συνελήφθη στην Πτολεμαΐδα 24χρονη ημεδαπή, γιατί στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους (12,6) γραμμαρίων και ένα τσιγαριλίκι κάνναβης βάρους 0,5 γραμμαρίων. Η δράστιδα με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Κοζάνης.
πηγή: vetonews.gr


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.