Κοζάνη: Εξαιρετικό το αφιέρωμα στον ποιητή και συγγραφέα Μάνο Ελευθερίου από το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Ένα μοναδικό αφιέρωμα με αφορμή τα 80 χρόνια του ποιητή και συγγραφέα Μάνου Ελευθερίου παρουσιάστηκε το βράδυ της Δευτέρας 16 Ιουλίου 2018 από το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης στο υπαίθριο δημοτικό θέατρο της Κοζάνης. 

Με ερμηνεύτρια την Ρίτα Αντωνοπούλου, αφηγητή της παράστασης τον Τάσο Νούσια και τον Θοδωρή Οικονόμου στο πιάνο, οι θεατές που παραβρέθηκαν στην μουσικοθεατρική παράσταση απόλαυσαν τα έργα του ανθρώπου που σφράγισε με τα λόγια του το ελληνικό τραγούδι, τον Μάνο Ελευθερίου.

«Παραπονεμένα λόγια», «Μαρκίζα», «Σ’ αυτή τη γειτονιά», «Ατέλειωτη εκδρομή», «Άμλετ της Σελήνης» είναι μερικά μόνο από τα τραγούδια που θα ακουστούν στην ξεχωριστή αυτή βραδιά.

Ποιητής, συγγραφέας, διανοούμενος, αρθρογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός, ο Μάνος Ελευθερίου είναι μια από τις σταθερές μας, στο νεότερο και σύγχρονο πολιτιστικό τοπίο της Ελλάδας.

Η εξαιρετική παράσταση θα παρουσιαστεί σε Καστοριά 17/7 και Πτολεμαΐδα 18/7.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από το μουσικοθεατρικό αφιέρωμα του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης στον Μάνο Ελευθερίου:

 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”730″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.