Ευχαριστήριο του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Κοζάνης προς την Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης για το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία



Σεβασμιότατε, Μητροπολίτη, της Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης, τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών, σας ευχαριστούν από βάθους καρδίας, για τα ένθερμα λόγια σας, με τα οποία ενδυναμώσατε το πλήθος του κόσμου που ήρθε να διατρανώσει την αντίθεσή του για την Συμφωνία των Πρεσπών.

Η προσωπική παρουσία σας, έδωσε επί πλέον κύρος στα δίκαια της Μακεδονίας, που απεμπολούνται. Εσείς μαζί με όλους τους ιερείς της Μητροπόλεώς μας, δώσατε ως κλήρος το παρόν για άλλη μια φορά στα δίκαια της πατρίδας, για να έρθουν κάποιοι κακόβουλοι αργότερα να το αμφισβητήσουν και πέραν αυτών εμείς ξέρουμε ότι η καρδιά σας και οι προσευχές σας θα μας συντροφεύουν σ’ αυτόν τον αγώνα μέχρι τέλους.

Ως ενεργοί πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας, με προεξάρχοντα εσάς διατρανώσαμε την αντίθεσή μας, στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης και θα επιμένουμε στις θέσεις μας, μέχρι να καταργηθεί αυτή η συμφωνία. Σεβασμιότατε, στις προσευχές σας προς τον Κύριο, συμπεριλάβετε και εμάς, αυτό θα μας δώσει δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας ενάντια σε αυτό το αίσχος, που οι κυβερνόντες ονομάζουν, επιτυχία των Πρεσπών.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ευχαριστήριο του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Κοζάνης προς την Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης για το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

  1. Αντε να διοργανώσει ο Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών και μια ξεγυρισμένη Λιτανεία,να δουν πόσα απίδια χωράει ο σάκος οι γυφτοτέτοιοι!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.