Συνελήφθη 52χρονος σε περιοχή των Γρεβενών για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης



Χθες, (15-07-2018) το βράδυ σε περιοχή των Γρεβενών, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Γρεβενών, συνέλαβαν 52χρονο ημεδαπό, για καλλιέργεια -7- δενδρυλλίων κάνναβης, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οι προαναφερόμενοι αστυνομικοί κατέλαβαν σε δασική περιοχή των Γρεβενών τον 52χρονο να προσεγγίζει προς φροντίδα φυτεία, επτά (7) δενδρυλλίων κάνναβης ύψους έως 2,95 μέτρα, τα οποία καλλιεργούσε.

Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην οικία του 52χρονου σε περιοχή των Γρεβενών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -4,16- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, -160- σπόροι κάνναβης και -1- σπρέι πιπεριού, που υπάγεται στις διατάξεις του νόμου περί όπλων.

Ανωτέρω δενδρύλλια, λοιπά αντικείμενα και σύνεργα καλλιέργειας κάνναβης κατασχέθηκαν.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του ,οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.