16 νεκρά σκυλιά ο τραγικός απολογισμός από τις φόλες στα Κρεβατάκια Κοζάνης



Δεκαέξι νεκρά ζώα είναι ο τραγικός απολογισμός της αποτρόπαιας πράξης “αυτών” που έβαλαν φόλα στην περιοχή Κρεβατάκια στην Κοζάνη.

Το βράδυ της Τρίτης 22 Μαΐου, αναγνώστης του KOZANILIFE.GR, εντόπισε τέσσερα νεκρά σκυλιά, το οποίο κατήγγειλε στην Αστυνομία και η υπόθεση έχει πάρει πλέον το δρόμο της δικαιοσύνης.

Μέσα στη διάρκεια της επόμενης ημέρας Τετάρτης 23 Μαΐου, ο απολογισμός των νεκρών ζώων, ανήλθε σε 16 ζώα, εκ των οποίων τα έξι βρέθηκαν νεκρά μέσα στην παιδική χαρά.

Η περιοχή, είναι ακόμα επικίνδυνη αφού από την παιδική χαρά έως και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, υπήρχαν φόλες σε διάφορα σημεία, πράγμα που σημαίνει ότι χρήζει της προσοχής των κατοίκων τη περιοχής αλλά και των διερχόμενων, τόσο για τα ανήλικα παιδιά που παίζουν εκεί, αλλά και για τα δεσποζόμενα ζώα.

Ο Δήμος Κοζάνης καταδίκασε τα κρούσματα δηλητηρίασης αδέσποτων ζώων, υπενθυμίζοντας την αυστηρότητα του νόμου και προτρέποντας όσοι πολίτες έχουν στοιχεία να τα καταθέτουν στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Από τη μία πλευρά οι επιθέσεις των αδέσποτων ζώων σε συνανθρώπους μας και από την άλλη οι ατελείωτες φόλες από άκρη σε άκρη της Ελλάδας.

Κάθε μέρα μάρτυρες μίας τραγικής ιστορίας, είτε επίθεσης ζώου, είτε θανάτωσης από φόλα.

Σε καμία περίπτωση αυτό δεν αποτελεί δείγμα μίας δομημένης κοινωνίας η οποία θέλει να λέγεται πολιτισμένη.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

7 σχόλια στο άρθρο “16 νεκρά σκυλιά ο τραγικός απολογισμός από τις φόλες στα Κρεβατάκια Κοζάνης

  1. Εχω στεναχωρεθει παρα πολυ, λυπαμαι πολυ τα καημενα ποσο θα υπεφεραν!!!!!!!!! Αυτος η αυτοι που το εκαναν ειναι επικινδυνοι μπορει να κανουν το ιδιο και χειροτερα σε σνθρωπους!!!!!! Παραδειγματικη τιμωρια!!!!!

  2. Πραγματικά θα ήθελα να ήξερα πως σκέφτονται αυτοί οι άνθρωποι.
    Τύψεις δεν έχουν στη ζωή τους ποτέ?
    Να κάτσουν να σκεφτούν κάποια στιγμή τι ακριβώς έκαναν ρε παιδί μου…
    Τι να πω άλλο δεν ξέρω.

  3. Αυτούς τους ίδιους να ρίξουν φόλα να δουν πως ειναι.Δεν ντρέπονται καθόλου από την στιγμή που το έκαναν στα ζώα αυτο σίγουρα δεν αγαπάν και τα παιδια τους και τον ίδιο τους τον εαυτό.Ντροπή τους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.