Συνάντηση των φωτογράφων της Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη για τα σοβαρά προβλήματα του κλάδου τους



2dghmjsgdmdghkmgdhmkghf

Την Τετάρτη 21-03-18 και ώρα 17:30 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση φωτογράφων Δυτικής Μακεδονίας στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης, με ομιλητή τον πρόεδρο του Σωματείου Φωτογράφων Βέροιας, κ Κοντζίδη Δημήτριο.

Η θεματολογία ήτανε η έκδοση της νέας ταυτότητας και η ανάγκη να παραμείνει η έκδοση της φωτογραφίας στα καταστήματά μας, λόγω του ότι είναι πλέον μία απ’ τις κύριες εργασίες που μας παρέμειναν.

Η συζήτηση έκλεισε με την ελπίδα να εισακουστεί από την πολιτεία η πρόταση της Ομοσπονδίας μας, ώστε να παραμείνουν οι επιχειρήσεις και οι θέσεις εργασίας στον κλάδο μας.

Οι φωτογραφίες είναι του συναδέλφου Δημήτρη Στραβού:

1dtjhnystdjydtjydtyjty

 

 

 

2dghmjsgdmdghkmgdhmkghf

 

 

 

3sfrtjhswrfjytsrjrftygj

2 σχόλια στο άρθρο “Συνάντηση των φωτογράφων της Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη για τα σοβαρά προβλήματα του κλάδου τους

  1. ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΝ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ…
    ΚΗΝΥΓΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

  2. Τους παράνομους φωτογράφους τους επιλέγουν οι πελάτες. Όταν οι παράνομοι σου δίνουν τιμή 50€ κάτω και σου το παίζουν τρελίτσα πας σε αυτούς χωρίς να σκεφτείς ότι οι επαγγελματίες πληρώνουν ασφάλειες, εφορίες, ενοίκια και άλλα πόσα ενώ την ίδια στιγμή οι προ αναφερόμενοι τα βάζουν στην τσέπη τους. Το να εξαλειφθούν οι παράνομοι φωτογράφοι δεν εξαρτάται μόνο από τους επαγγελματίες αλλά και από τους πολίτες αυτής της πόλης οι οποίο όπως φαίνεται δεν ενδιαφέρονται για το τι δουλειά θα πάρουνε αλλά για το εάν θα γλιτώσουν το 50ρικο. Και μετά απορούμε γιατί κλείνουν τα καταστήματα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.