Μετόχι στο Βελβεντό Κοζάνης: Μια ιδανική πρόταση μέσα στη φύση



metoxi245624564

Το Μετόχι, αποτελεί σίγουρα την πιο ολοκληρωμένη πρόταση για την καθημερινή σας έξοδο, μέχρι την πιο οργανωμένη σας εξόρμηση δίπλα στη φύση.

Στους πρόποδες των Πιερίων, το Μετόχι θα σας χαρίσει στιγμές απόλυτης χαλάρωσης, η φύση θα σας αποζημιώσει, ενώ οι τσιπουρομεζέδες και τα παραδοσιακά πιάτα του εστιατορίου-cafe Μετόχι, θα σας κάνουν να υπογράψετε μια άτυπη συμφωνία για να το ξαναεπισκεφθείτε.

Από νωρίς το πρωί έως και αργά το βράδυ, το καφέ εστιατόριο Μετόχι, αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση για καφέ, φαγητό, τσίπουρο και ποτό, ενώ οι βραδιές με τη ζωντανή μουσική, θα δώσουν μια ξεχωριστή νότα στη διασκέδαση σας.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”639″ override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]

Αν η πολυτέλεια σε συνδυασμό με την απαράμιλλη ομορφιά της φύσης, είναι υψηλά στις προτιμήσεις σας, τότε είστε στο σωστό δρόμο για το Μετόχι στο Βελβεντό Κοζάνης.

Το ειδυλλιακό περιβάλλον, σε συνδυασμό με την εκλεκτή κουζίνα και το άψογο service του εστιατορίου και του αναψυκτηρίου, το καθιστούν άριστη επιλογή για κάθε επισκέπτη.

Οι άνετοι και μεγάλοι χώροι του, είναι ιδανικοί για να φιλοξενήσουν κάθε είδους κοινωνική σας εκδήλωση, ενώ ο εξωτερικός του χώρος μέσα στο πράσινο, προσφέρεται για δροσερές και όμορφες συναντήσεις.

Ο γάμος, η βάφτιση αλλά και κάθε είδους κοινωνική σας εκδήλωση είναι υπόθεση του καταστήματος Μετόχι.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”638″ override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]

Από το 2000 στο σήμερα, 21 χρόνια λειτουργίας, το καθιστούν την πιο εγγυημένη επιλογή για τη διασκέδαση σας.

Το εστιατόριο Μετόχι, λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση.

Καφέ – Εστιατόριο – Αναψυκτήριο
Μετόχι στο Βελβεντό Κοζάνης
Τηλέφωνο: 2464032190
Βρείτε το στο facebook – Κλικ εδώ

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Μετόχι στο Βελβεντό Κοζάνης: Μια ιδανική πρόταση μέσα στη φύση

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.