Πολύτιμες συμβουλές για την αποτρίχωση IPL ή Laser



photo-simvoules-apotrixosi

Θέλετε να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και σκέφτεστε να εγκαταλείψετε τις προσωρινές μεθόδους αποτρίχωσης και να προχωρήσετε σε μια οριστική λύση με IPL ή Laser.

Οι μέθοδοι αποτρίχωσης με IPL ή με Laser είναι δύο προηγμένες θεραπείες μείωσης και απομάκρυνσης της τριχοφυΐας οι οποίες προσφέρουν μόνιμο αποτέλεσμα, με ανώδυνο και ασφαλή τρόπο.

Δείτε στη συνέχεια τι χρειάζεται να γνωρίζετε και τι πρέπει να προσέξετε προτού ξεκινήσετε να κάνετε συνεδρίες αποτρίχωσης.

Τι είναι η αποτρίχωση με IPL ή Laser

Οι φωτεινές μέθοδοι αποτρίχωσης συνιστούν την τελευταία εξέλιξη στον τομέα της μόνιμης απομάκρυνσης της τριχοφυΐας. Βασίζονται στη χρήση ειδικά εστιασμένου φωτός, για να το απορροφά η μελανίνη της τρίχας και να καταστρέφεται η ρίζα της. Δύο από τις δημοφιλείς φωτεινές μεθόδους αποτρίχωσης είναι εκείνες που αξιοποιούν την τεχνολογία Laser και την IPL (έντονο παλμικό φως). Οι δύο μέθοδοι εφαρμόζονται σχεδόν σε όλα τα σημεία του σώματος και τα αποτελέσματά τους είναι θεαματικά, ιδιαίτερα σε σκουρόχρωμες τρίχες και σε ανοιχτόχρωμα δέρματα.

Για το επιθυμητό αποτέλεσμα χρειάζονται επαναλαμβανόμενες συνεδρίες μέχρι να απομακρυνθεί η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, αλλά ο συνολικός αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από τις οργανικές ιδιαιτερότητες του κάθε ενδιαφερόμενου. Προσφέρουν θεαματικά αποτελέσματα στα πόδια και στη γραμμή του μπικίνι -περιοχές που προβληματίζουν τις περισσότερες γυναίκες.

Τι πρέπει να ρωτήσετε πριν συμφωνήσετε

Προτού συμφωνήσετε για τη θεραπεία, είναι απαραίτητο να ρωτήσετε αν το μηχάνημα που θα χρησιμοποιηθεί είναι laser ή IPL. Είναι εξαιρετικά χρήσιμο να ζητήσετε να μάθετε την εταιρεία και το μοντέλο του μηχανήματος που θα εφαρμόσει τη θεραπεία αποτρίχωσης πάνω στο σώμα σας. Ακριβώς επειδή υπάρχουν ποικίλα μηχανήματα με διαφορετική αποτελεσματικότητα και ασφάλεια, θα έχετε την ευκαιρία με αυτές τις πληροφορίες να αντλήσετε πολλά στοιχεία από το Ιnternet και τις γνώμες άλλων χρηστών αλλά και από γιατρούς που γνωρίζετε και εμπιστεύεστε.

Τι χρειάζεται να κάνετε προτού ξεκινήσετε

Πριν από την έναρξη της σειράς των συνεδριών είναι βοηθητικό να γίνει μία δοκιμή στην περιοχή προς αποτρίχωση ώστε να διαπιστώσει ο ειδικός αν προκαλείται περιθυλακίτιδα και ο ενδιαφερόμενος να αντιληφθεί αν χρειάζεται αναισθητική κρέμα ή όχι κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Επιπλέον, συστήνεται να ζητήσετε από την αρχή ένα χρονοδιάγραμμα με τον κατά προσέγγιση συνολικό αριθμό των συνεδριών που θα χρειαστείτε ανάλογα με την περιοχή που σας ενδιαφέρει. Ζητήστε επίσης να καθοριστεί το κόστος ανά συνεδρία και το ύψος του συνολικού κόστους για ένα επιτευχθεί ένα καλό αποτέλεσμα -η μείωση της τριχοφυΐας κατά 85-95% δηλαδή. Προνοήστε να διαπραγματευτείτε σημαντικές εκπτώσεις σε περίπτωση που χρειαστούν περισσότερες συνεδρίες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.