Έκκληση για βοήθεια στον 12χρονο Αλέξανδρο από την Κοζάνη



0evkn3-5jsu

Το περασμένο καλοκαίρι ο 12χρονος ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας της Αθλητικής Ένωσης Κοζάνης Αλέξανδρος Μελισσινός έσπασε το πόδι του στη διάρκεια αγώνα αλλά δυστυχώς αποδείχθηκε ότι υπήρχε όγκος στο κόκκαλο (οστεοσάρκωμα).

Από τότε ο Αλέξανδρος και η οικογένεια του ζουν στο Νοσοκομείο Ελπίδα στην Αθήνα αλλά πλέον τους είπαν ότι το παιδί πρέπει να μεταβεί στις Η.Π.Α.

Ο πατέρας του Γενναίος Μελισσινός (ταχυδρόμος, αρκετοί σίγουρα τον γνωρίζετε) και η οικογένεια του ξεκίνησαν μία προσπάθεια συλλογής χρημάτων για την μετάβαση του Αλέξανδρου στις Η.Π.Α. Θα παρακαλούσα όσοι μπορείτε να βοηθήσετε τους συμπολίτες μας στην προσπάθεια τους με κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό.

26169931_10215473568538737_3939634516936394316_n

9 σχόλια στο άρθρο “Έκκληση για βοήθεια στον 12χρονο Αλέξανδρο από την Κοζάνη

  1. Νίκος Μελισσηνός

    - Edit

    Απαντήστε

    Διόρθωση:
    Το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται τώρα είναι το “Αγία Σοφία” και
    στην Ογκολογική Μονάδα “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-Ελπίδα”

  2. Έχει ο Θεός. Αν Τον πιστέψεις και δώσεις όλες τις ελπίδες σου στον Θεό θα σε γιατρέψει σίγουρα. Όλοι το ξέρουμε ότι είσαι σε δύσκολη θέση αλλά αν αφεθείς στα χέρια Του σύντομα θα είσαι καλά. Καλή δύναμη και είμαι σίγουρος ότι δεν θα σε αφήσει ο Πατέρας μας (ο Θεός). Έχει ο Θεός

  3. Καληφρωνη Βαλσαμη

    - Edit

    Απαντήστε

    Γεια σας.Για τον νεαρο Αλεξανδρο θαθελα να σας πληροφορησω οτι υπαρχει γιατρος ορθοπεδικος χειρουργος Καθηγητης του Παν/μιου Αθηνων Παπαγγελοπουλος Παναγιωτης που εχει εδρα και ειναι Διευθυντης της Α Ορθοπεδικης κλινικης του Αττικου Νοσοκομειου στην Αθηνα. Εχει το βιογραφικο του στο Google μπορειτε να παρετε πληροφοριες . Σας το γραφω απο προσωπικη εμπειρια γιατι οχι μονο ειναι ειδικος στο οστεοσαρκωμα αλλα και ο καλυτερος!!!!!!!! Δεν θα σας στοιχισει τιποτα….Αξιζει τον κοπο να ενημερωσετε τους οικιους του Αλεξανδρου και να μη ταλαιπωρηθουν με ταξιδια στην Αμερικη…Το τηλεφωνο μου ειναι 6944534996 και λεγομαι Καληφρωνη Βαλσαμη.

  4. Επειδή μάλλον δεν γνωρίζετε ούτε τους γονείς ούτε και το παιδί όπως κι εγώ δεν γνωρίζω ούτε εσάς ούτε την προσωπική σας εμπειρία θα ήθελα να μου πείτε τι ακριβώς γνωρίζετε για την υπόθεση του παιδιού. Έχετε μιλήσει με κάποιον που να σας πληροφόρησε σχετικα;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.